MAARTEN TJALLINGII

Mentale training is als doping voor je brein. Alle workshops van Maarten zijn erop gericht je met een optimistische stemming weer op weg te helpen. Hij geeft de workshops 1-op-1 maar staat ook voor groepen. Het succes van een topsporter wordt voor 80% bepaald door zijn fysieke fitheid, en voor 20% door zijn mentale fitheid. En je mentale fitheid bepaalt voor 80% je fysieke fitheid. Dus alles begint bij het mentale. Wat je ook wil bereiken. Sporter of niet-sporter, fysiek of financieel, privé of professioneel.

‘Alles begint bij het mentale’

Ik heb met krachttraining 2.0. mijn mooiste herinneringen in het hier en nu weten te verankeren. Ik weet nu nog beter hoe ik mijn energie weer in beweging kan brengen. En dat ik met gemak de oude ervaring er weer bij kan halen. Het was voor mij een echte eyeopener om te horen en ervaren  dat de emotie tijdloos is en dus ook hier en nu energie geeft. (Deelnemer workshop Beekdal Lyceum voor Topsport Gelderland)

Workshops met Maarten Tjallingii

Maak in de workshops van Maarten kennis met de tools die je hebt om in beweging te komen en gemotiveerd te blijven. Lees op www.bmoovd.nl meer over de inhoud van deze technieken:
• Beter Communiceren
• Krachttraining 1.0 (Drijfveren ontdekken)
• Krachttraining 2.0 (Stap in je kracht)
• Waarden en Overtuigingen
• Doelen stellen 2.0. (Podium of Jodium)
• Persoonlijk leiderschap (Kwaliteiten inzetten)
• Het Griinta model (Van doen naar zijn)

Goed om te weten

Ook al deze workshops stemt Maarten af op de vraag van de klant. Een workshop van twee uur is mogelijk, een hele ‘hei-dag’ ook. Maarten verbindt persoonlijke groei en ontwikkeling aan beweging:  uit je hoofd, in je lijf. In de workshops komen veel voorbeelden uit de sport langs. ‘Wat zou een topsporter doen?’ is de vraag die Maarten altijd stelt. Daarnaast reikt Maarten je tools aan om je eigen kracht te herkennen. Die ultieme vorm van zelfvertrouwen en overtuiging waarmee je gegarandeerd succes kunt behalen omdat je Griinta naar boven komt.

Zorg dat je weet wat je wil en waarom . Als je je bewust bent van je drive, stroomt je energie weer: bmoovd, wat beweegt jou? Je kunt altijd meer dan je denkt. (En de ene keer lukt het wel, de andere keer niet. Zo is het ook weer.)

Portret van Maarten

Maarten als jouw coach

Wil je Maarten als jouw coach? Neem contact op.

Contact opnemen

Ontdek meer