MAARTEN TJALLINGII
12 april 2021

Van je hobby je werk maken en van je werk je hobby.

Patrick Dorre

Er is niets mooiers dan van je hobby je werk maken of van je werk je hobby. Zo heb ik ook altijd naar mijn wielercarrière gekeken. Binnenkort ga ik samen met Jan Willem Brummelman een midweek buitenspelen voor volwassenen. En jij kan mee! De fiets als metafoor voor persoonlijk groei. Don’t get me started! 😉

De voorbereidingen zijn in volle gang, met dank aan alle inspiratie van het afgelopen jaar Phoenix Opleidingen. Ik houd je op de hoogte via deze pagina. Interesse nu al gewekt? Check dan de details op:

https://www.presenceoutdoor.nl/programma/presence-outdoor-mtb-programma/

De ingrediënten:
#mountainbiken #veluwezoom #natuur #ondernemen

#offline #offthegrid #persoonlijkegroei #team

#gelijkgestemden #durftegroeien #beweging #3dagen

#retraite #retreat #persoonlijkebegeleiding #wielrennen #juni2021