MAARTEN TJALLINGII

Energie (Griinta!) is Maartens drive. In zijn lezing neemt hij je mee in twintig jaar topsport en vier jaar coachen en trainen. Vallen en opstaan, winnen en verliezen, pijn en plezier en Posbank vs Alpe d’Huez. Na zijn verhaal zit je boordevol motivatie, voel je waar jouw bron van energie zit en kun je niet wachten om aan de slag te gaan. Maarten maakt de Griinta bij je los.

‘Maarten heeft een aansprekende presentatie gegeven waarin hij aansloot bij de onderwerpen die spelen binnen onze organisatie. Met mooie metaforen de parallel trekken naar zijn sportcarrière was passend en interessant om te horen. Maarten is een zeer enthousiaste en motiverende spreker.’ (TKP Groningen)

Een sneakpreview

Energie krijg je door doelen te stellen die je aan je hart gaan. Waarom zou je de Alpe d’Huez willen beklimmen als de Posbank al voelt als een Mount Everest?

Onze maatschappij is ingesteld om de lat steeds hoger te leggen. Soms zelfs zonder te voelen dat je überhaupt iets hebt bereikt. We bagatelliseren vaak wat we doen en hebben geen oog meer voor de kleine dingen die we doen. Maarten was regelmatig de waterdrager van het peloton. Zwaar werk, zonder enige glorie, maar wel cruciaal.

Invalshoeken van Maartens lezing:

• Drive (Er is altijd een weg tot succes!)
• Life coaching (Leven vanuit passie, in balans, lekker in je vel/ fit in je hoofd)
• Succesbegeleiding en beleving (Richting, gevoel en jouw doel)
• Persoonlijke ontwikkeling (Sta in je kracht, hier en nu)
• Innovatie (Alles kan, je hoeft alleen nog maar uit te vinden hoe)
• Bedrijfskundig (Van idee naar eindproduct, Rockefeller habbits)

Goed om te weten:

Maarten stemt met de opdrachtgever af wat de vraag is en maakt een presentatie vol Griinta die aansluit op de onderwerpen die spelen. Hij is scherp, benoemt ook de lastige thema’s  en door de parallel die hij legt naar de sportwereld krijg je mooie, inzichtgeven metaforen mee. Je leert hoe het ook (anders) kan.

Doen wat je kan en dat nog méér doen. Dat geeft Maarten je mee. De lat leggen op de hoogte die jou energie geeft: Griinta!

‘Energie krijg je door doelen te stellen die je aan je hart gaan

Portret van Maarten

Maarten als jouw coach

Wil je Maarten als jouw coach? Neem contact op.

Contact opnemen

Ontdek meer