MAARTEN TJALLINGII
29 november 2021

Presence Outdoor MTB

Ik kreeg vroeger jeuk bij het lezen van het woord ZEN nu lees ik het artikel van Bram de Vrind in de Bicycling Magazine en ben ik trots. Dat ik, de rocker, skateboarder en adrenaline junky van vroeger, tegenwoordig wordt geassocieerd met ZEN is een hele aardverschuiving. Ik zat liever op de fiets om keihard over de Posbank te knallen en KOM’s te halen op de MTB.

Toch ben ik de laatste jaren wat verder gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Het vinden wat ik echt wil is noodzakelijk bij het schakelen van wielrenner naar mijn werk nu als coach en trainer. Dus ZEN past voor mij in het verhaal als het rustmoment in mijn trainingsschema, het weekend even uitschakelen en alleen met mijn familie bezig zijn. Drie dagen met  MTB op pad zijn. En terugkomen met veel energie om de draad weer op te pakken. Dus ik stel me dan ook wel de vraag wat is nou ZEN voor mij?

ZEN is voor mij in mijn hum zijn, doen waar ik goed in ben. ZEN is als ik me sterk voel om keuzes te maken en me sterk in mijn lijf voel. Zen is voor mij in de flow zijn en dus in mijn high performing staat. ZEN is als ik op de fiets zit, de wind door langs mijn oren suist en mijn gedachten even uitgeschakeld zijn.

Daarom is het programma van Presence Outdoor MTB ook zo mooi. Ik kom helemaal tot mijzelf, zelfs als begeleider van de training die ik samen met Jan Willem Brummelman geef. Ik stelde hem ook de vraag wat voor hem ZEN is:

“Als ik ZEN ben dan stopt mijn gedachten molen en komt er ruimte voor nieuwe inzichten. Dit doorbreekt het patroon van krijgen wat ik altijd kreeg.”

Lees hieronder de ervaring van Bram de Vrind die een stuk maakte voor Bicycling Magazine over ons Presence Outdoor MTB programma. Wij kunnen ons prima voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar wat het Presence Outdoor MTB voor jou zou kunnen brengen.. neem gerust contact op. Ondertussen zijn wij benieuwd naar hoe jij ZEN ervaart?

#energie #i̇k #training #outdoor #mountainbike #zenlife #zen #performance #persoonlijkleiderschap

LINK