MAARTEN TJALLINGII

Met zijn heldere Griinta-coachmodel trekt Maarten de parallel naar de manier waarop hij zijn topsportcarrière heeft ingericht: door zijn bron van energie centraal te stellen. Kort gezegd: zijn droom, dat wat hij wil bereiken. Hij weet simpelweg waar hij het voor doet. Uit zijn droom, zijn persoonlijke doel, haalt hij de energie om te starten, door te gaan en vol te houden wanneer het echt moeilijk wordt. Daarom is een van de eerste vragen die Maarten stelt: waar doe je het voor?

‘Follow E. Weerstand is een wegwijzer, energie is de weg’

Coaching is een individueel en persoonlijk proces waarbij iedereen een andere wens en een andere startpositie heeft. Is het tijd nieuwe doelen te stellen? Nodig om je netwerk te mobiliseren? Of is het simpelweg belangrijk dat je meer geniet van wat je nu al behaalt?
Maarten heeft een coachmodel ontwikkeld dat ruimte geeft aan deze verscheidenheid. Twee punten staan bij elk coachtraject centraal:

  • Doelen stellen die je aan het hart gaan. Jouw doel is je droom, en daar zit de creativiteit om alle kansen en mogelijkheden te zien.
  • Vieren. Als je je gewenste resultaat het bereikt, vier het. Stel je eigen podium op. Daardoor groeit je motivatie voor de volgende stap en creëer je een voedingsbodem voor nieuwe dromen.
Portret van Maarten

Maarten als jouw coach

Wil je Maarten als jouw coach? Neem contact op.

Contact opnemen

Ontdek meer