MAARTEN TJALLINGII

De fiets op met deze voormalig prof

Iedereen kan fietsen maar wielrennen of mountainbiken is iets anders. Gun jezelf een training van deze ervaren wielrenner waardoor je veel lekkerder en met meer zekerheid op je fiets zit én waardoor je veel sneller zal gaan! Je hoeft het wiel niet altijd zelf uit te vinden. Laat je coachen door een prof.

Wil je nog meer van de omgeving kunnen genieten of van het gesprek dat je voert met degene die naast je fietst? Je prestaties verbeteren of zelfs die felbegeerde KOM pakken? Vanuit zijn kernwaarden Zekerheid en Overtuiging richt Maarten al zijn fietsclinics in. Ja, ik wil fietsen met Maarten.

“Ik wist niet dat ik na 10 jaar fietsen nog zo veel kon leren op een fiets. Tijdens de Clinic hebben we een paar leuke oefeningen gedaan om nog bewuster te worden van wat ik doe als ik aan het fietsen ben, waardoor ik met wat tips meteen resultaat heb ervaren. Ik rij nu veel makkelijker en heb nog meer overtuiging van mijn eigen skills.” – Deelnemer Clinic voor Giro di Muscoli

Een clinic van Maarten

• (Nog) beter leren fietsen, meer ontspanning ervaren en nieuwe inzichten krijgen
• Individueel of in groepsverband
• Fysieke en mentale skills, een aantrekkelijke variatie in oefeningen
• Meefietsen en skills bijleren (Funfactors sliptraining, bochten en waaiers)
• Van inhuren bij een evenement tot totale organisatie uit handen nemen
• Een dag die je inspireert, motiveert  en extra sterk maakt

Goed om te weten

Elke clinic van Maarten is op maat gemaakt mail naar maarten@bmoovd.nl voor een aanbod. De belofte van alle clinics is dezelfde: na deze fietstocht fiets je direct op een hoger niveau, met nog meer Griinta op de fiets!

ALVAST 1 TIP: Denk aan je eerste rijles: bij het ingaan van een bocht, wat moest je ook alweer doen? Kijk waar je heengaat, is het advies. Maarten: ‘Ik hoor mijn instructeur nog zeggen, Where focus goes, Energy flows’

Portret van Maarten

Maarten als jouw coach

Wil je Maarten als jouw coach? Neem contact op.

Contact opnemen

Ontdek meer