MAARTEN TJALLINGII
18 december 2020

Back on Trek

Patrick Dorre

Met groot genoegen presenteer ik mijn nieuwe partner: Trek. Mijn eerste wedstrijden op licentie reed ik op een witte Trek 8500 alu fiets met een Girvin Noleen voorvering. Nu 23 jaar later ga ik rijden op de revolutionaire Supercaliber en ga ik mij als Brand-Ambassador inzetten voor de promo van dit vette merk.

Toen ik mijn fiets ophaalde kon ik het natuurlijk niet laten en ben achter het pand van Trek de MTB route opgegaan om te testen. De plaatjes spreken boekdelen ;-). Dank aan Patrick Dorre (PJfilm) voor de foto’s.

Het is niet alleen een weerzien met Trek maar ook met Martin Sneeuw mijn eerste ploegleider bij Trek Stappenbelt. Samen met met Marijke van Dijk van Trek Benelux gaan we de komende tijd mooie verhalen maken en vette content.

Back on Trek, met een smile op mijn …