SMS van Maarten

Vanaf april 2012 vind je Maarten reacties terug in de nieuwsberichten op deze website. Hieronder het archief met alle SMS-berichten van Maarten sinds 2007.

Datum Bericht
01-04-2012 Het ging beter dan ik had verwacht. Gisteren had ik nog zo veel last van mn verkoudheid dat ik niet eens wist hoe ik moest starten. Was ook blij dat ik in die groep zat dat was mn redding zo kon ik redelijk relaxt rondrijden.
17-03-2012 Goed kunnen laten zien vandaag. Jammer dat Matti achter een val zat. Als het meezit rijdt hij voor de 4e plek. De komende weken gaan we het afmaken.
14-03-2012 Een mooie week koersen afgesloten met een prima uitslag. De vorm is goed dus ik kijk uit naar de komende klassiekers.
12-03-2012 Goeie benen hebben nog niet meteen een goed resultaat opgeleverd. Wel een goed gevoel! Morgen nog ff knallen in de tt en dan zit het er alweer op.
11-03-2012 Veel hoogtemeters door een mooie omgeving was het decoor. Goeie benen hielden me lang voor in de groep. De laatste klim op eigen tempo gedaan.
10-03-2012 Een hele lange dag. Ik voelde me goed in de finale en heb maar gewoon mee gedaan. In de aanloop naar de klassiekers leek me dat het beste.
16-02-2012 Een rustig dagje. Heb mij in de finale beziggehouden met de klassementsmannen. Morgen een mooie dag met een lastige finale.
14-02-2012 Ook al kon niet iedereen op de been blijven was het een vrij relaxte dag. Dat was weer even wennen na de hectiek van Qatar, dat er ook eens geen stress in het peloton is. Dan is het natuurlijk wel eerder een massasprint en daar hebben we sprinters voor. Mijn benen moesten weer even wennen aan hard werken dus ik denk dat het morgen beter gaat.
10-02-2012 In de attack met mijn goeie benen dan maar. Maar zelfs met gerenomeerde hardrijders lukte het niet om het peloton voor te blijven. Dan maar weer de sprint voorbereiden. Dat leverde vandaag iig een 3e plek op voor Mark :-)
09-02-2012 Vooraf zou dit de etappe zijn waar de wind de grootste factor zou zijn. Met geslepen messen stond iedereen aan de start, niet nodig bleek later. De wind stond overal zo gunstig dat er alleen in een peloton gereden werd. Een massa sprint dus. Dus ook weer aan de bak met mn goeie benen voor Mark. Hij kwam er alleen niet aan te pas, jammer genoeg. Morgen de laatste dag.
07-02-2012 Eerste dag dat de wind een rol speelde heb ik me in de eerste groep bezig gehouden met het uitbouwen van onze voorsprong. Marc sprint netjes naar een 4e plek!
06-02-2012 We reden sterk maar een ploegentijdrit heeft net als de route van de 11 steden een bepalende zwakke schakel. Onze goede prestatie was uiteindelijk goed voor een 9e plek. Morgen weer op de kant hangen.
05-02-2012 Als er geen wind is in Qatar wordt het sprinten. Dus aan de bak voor Mark. Morgen TTT :-)
18-09-2011 Kon de sprint wederom niet ontlopen. Ondanks mijn goeie benen had ik het gevoel dat ik door een rietje ademde. In de finale nog ff getraint op kop. Op naar het WK!
14-09-2011 Goeie benen alleen die klimmetjes… ik zat mee maar hield het net niet vol. Jammer. Zondag dan maar.
07-09-2011 Mijn koers ging goed vandaag. Ik had goeie benen en probeerde mee te zitten in grote groepen. Daarna liep het op een sprint uit en Theo was onze man. Nu ff rust!
04-09-2011 Na talloze pogingen in een mooie groep vooruit te komen heb ik me leeg gereden voor onze sprinter. Was dan ook mooi geweest als hij had gewonnen.
21-08-2011 Bijna was ik er… Wederom goeie benen. Jammer dat ik het de laatste Km net niet volhield, niet geschoten is altijd mis. Er komen nog een paar koersen :-) !!
20-08-2011 Ik had goeie benen vandaag en zat mee in een mooie kopgroep alleen reed ik lek op een verkeerd moment. Jammer. Dat betekende dat we de kaart Bos gingen trekken en daar hebben we met resultaat hard voor gewerkt! Theo won overtuigend.
12-08-2011 Vol gereden en dat loont! Wederom moest ik het doen met weersomstandigheden die niet helemaal mee zaten. Regen in het laatste en meest bochtige deel van het parcours was jammer. Maar al met al ben ik blij met de vooruitgang!
10-08-2011 Wederom een dag met veel wind. Ik ga met de dag beter rijden, een goed gevoel! Morgen hopelijk weer goeie benen.
08-08-2011 De proloog geeft weer dat ik goed hersteld ben en dat ik nog ff weer moet wennen aan het diepgaan. Dat gaat gebeuren, ik ben gebrand op resultaat!
25-07-2011 Veel mee gemaakt de afgelopen weken. Ups en downs, een ding is zeker we zijn er als ploeg doorgekomen! Nu lekker naar huis.
20-07-2011 Een dag om mee te zitten en om hard te werken. Omdat het parcours zo zwaar was heb ik Bauke geholpen. Hij kwam er bijna… De benen zijn goed dat ik zeker!
17-07-2011 Snel ritje. De hele dag wind in de rug. Goed kunnen draaien met mijn benen. Ik had nog plannen voor de laatste kmters maar kwam niet meer van voren. Morgen rust :-)
16-07-2011 Een dag om door te komen. Het was zwaar. Gelukkig allemaal goed gegaan. Morgen weer vlak, meer mijn werk ;-)
15-07-2011 Een super zware dag voor mij. Ik zat mee maar ik heb elke meter van de klim gesleurt en gebeukt om mij en mijn fiets boven te krijgen. Ik ben blij met mijn 9e plek!
11-07-2011 Een dag van hard werken: Robert die het niet zo makkelijk had, louis in de ontsnapping en ongelooflijke valpartijen. Gelukkig kregen we vandaag loon na heel hard werken.
09-07-2011 Een dag om te wennen aan het klimwerk in de tour. Oei dat was wel ff wat anders dan vlak rijden. Hopelijk morgen beter…
08-07-2011 Eindelijk hebben we het geluk aan onze kant. Met het wit voor Robert en mijn goeie benen ben ik blij! Morgen gaan we aan het klimwerk beginnen.
07-07-2011 De km’s vlogen voorbij. We hadden onze handen vol tijdens de koers, toch weer met een goed gevoel. Robert ging goed, nu Garate nog!
06-07-2011 Met goeie benen begon ik vandaag aan de rit. Jammer dat ik ze moest gebruiken om herstel werkzaamheden mee uit te voeren. Gelukkig is iedereen van ons gefinisht.
04-07-2011 Dit vind ik nou leuk om te doen, een dagje door de wind boren. Mijn benen worden weer beter, heel fijn! De ploeg deed het vandaag weer goed!
22-06-2011 Goed dat ik het heb geprobeerd. Mijn snelheid was helaas niet hoog genoeg om een goed resultaat te behalen. Zondag dan maar!
12-06-2011 Met goeie vorm ga ik naar huis! Een goeie Dauphine, iedere dag een beetje beter en zelfs bergop ging het vandaag goed :-)
11-06-2011 Een dag afzien in de bergen. De hele dag pijn in mijn benen gehad en toch voldaan over de finish gekomen, door mijn familie aan te treffen. Morgen maar weer!
09-06-2011 Vandaag lekker tussen de wielen gehangen. Prima voorbereiding op de komende bergen. Het wordt aanklampen. Nog wel Lars geholpen in de massasprint, mocht niet baten.
08-06-2011 Vandaag heb ik begrepen waarom we TT fietsen hebben. Mijn fiets was onrepareerbaar stuk vlak voor mijn start en moest ik jammer genoeg op mijn gewone fiets. Ik heb nog mijn best gedaan!
07-06-2011 Een pittig dagje! En die laatste klim was gewoon iets teveel van het goede. We hadden em iets minder steil geschat!
05-06-2011 Proloog ging goed alleen kon ik niet vol door de bochten. Jammer dat het na mij alleen maar droger werd. Mijn benen zijn iig goed! Champagne voor Lars, Chapeau!
22-05-2011 De zwaarste dag prima overleeft. Tot op 12km zat ik nog in de eerste groep. Dus wederom goeie benen. Morgen alweer de laatste etappe!
21-05-2011 Hard ging het. Heel blij was ik toen ik over de finish kwam, lang had ik uitzicht op het podium. Ik heb alles gegeven, dan is 5e een prima uitslag!
20-05-2011 Een lange maar mooie dag. Ik zat mee in de ontsnapping en we hadden tot 7km te gaan uitzicht om het te gaan halen. Net niet dus. Morgen de TT :-)
19-05-2011 Vandaag ging het gelukkig beter, met mij en met de ploeg. Ik heb wel klimles gekregen vandaag maar het voelde goed. Mijn vorm is goed dus!
18-05-2011 In de sprint kwamen we helaas niet aan de bak door een ongelukkige val van Michael. Mijn benen zijn goed en ik kijk uit naar de komende dagen!
16-05-2011 Eindelijk van start! De tweede rit moest worden ingekort wegens sneeuw. We gingen voor de massasprint maar, regen maakte het niet makkelijk, jammer!
03-04-2011 Ik heb met mijn goede benen de koers opengebroken. Een mooi Ronde, waarin we tot in de finale meededen. Helaas was ik er toen niet meer bij. Tot volgende week!
27-03-2011 Een mooie dag vandaag! Goeie benen maakten me alleen een beetje overmoedig. Ik reed weg voor de Kemmelberg, jammer genoeg kon ik daardoor niet mee.
23-03-2011 Als het rustig gaat lijken mijn benen super te zijn. Maar het is nog niet zo goed als ik tot het gaatje moet. Hopelijk gaat’t de komende dagen nog beter!
19-03-2011 Een lange dag in mooi weer, alles leek goed te gaan totdat oscar viel. We reden terug naar wat we dachten dat het peloton was, jammer genoeg was er een groep van 50 man op 2min voor ons. Konden we volle bak gaan rijden. Onbegonnen werk jammergenoeg. wel heb ik goeie benen :-)
13-03-2011 Na geprobeerd te hebben in de kopgroep te komen, zonder resultaat, bracht ik Bauke naar de voet van de klim. Mijn benen blokkeerden en ik kon niet meer verder.
11-03-2011 Tjonge wat een zware TT, het bergje had ik onderschat. Het hoogte profiel leek vlakker dan de werkelijkheid, verloor daar tijd. Verder ging het eigenlijk prima!
10-03-2011 Na een goeie start merkte ik dat ik veel energie had gebruikt. Ik kon lang mee maar toen we weer in gang schoten berg op werd het toch te veel. Morgen hopelijk weer zulke benen!
09-03-2011 Vandaag weer eens gevoeld dat pijn fijn is. Dat was ff geleden. Ik denk dat mijn vorm eraan komt :-)
09-03-2011 De benen draaiden lekker. Wel ff moeten bijten om bij te blijven op de laatste klim. Daarna gereden om de afstand in te korten tot onder de 30sec. Hoorde net het mooie nieuws van de overwinning in de Tireno ploegen TT heel gaaf!
07-03-2011 We hadden verwacht dat het de hele dag op de kant boren zou worden. Daardoor hadden we de hele tijd onze mannen van voren. Ik ging wat beter dan gisteren:-)
06-03-2011 De eerste etappe zit er op. Kapot van de kou ben ik. De koers kwam laat op gang waardoor ik in mijn korte broek en mouwstukies toch iets underdressed was. Wel zijn mijn benen weer wat ik er van verwacht, een goed gevoel geeft dat.
27-02-2011 Mooi weekeinde gehad. Super gaaf dat Bassie het gisteren afmaakte. Vandaag wast iets minder. We kunnen niet altijd winnen jammer genoeg. Ik voel dat ik goed heb geinvesteerd en dat gaat terugkomen de komende weken!
20-02-2011 De dag ging snel voorbij, we hadden alles onder controle en Robert wint de wedstrijd. De sfeer in de ploeg was erg motiverend en stimulerend de laatste week. Nu genieten en dan naar huis even bijkomen voor het openingsweekeinde met mijn familie :-)
19-02-2011 Mijn tijdrit ging gevoelsmatig niet zo goed maar met mijn 18e plek ben ik blij. Het mooiste vandaag was de verassende overwinning van Robert! Morgen nog 1.
18-02-2011 Wederom winnen we. Nu Robert! En wat voor overwinning! 44 seconden uitlopen op alle andere klimmers, aiai, petje af! Ik was goed tot het op de kant ging. Ik maakte de beslissing om te zorgen dat andere toppers niet mee zaten wat ook bij de koers hoort. Morgen tijdrit :-)
17-02-2011 Een saaie dag met een mooi slot! Theo wint zijn tweede rit na hard werken van onze ploeg. Mijn benen worden weer beter! Dat voelt goed :-)
16-02-2011 Eerste klim int parcours leverde meteen een schifting. Ik bleef bij Theo. We belanden uiteindelijk in de 2e groep waarin ik de finish over ging.
15-02-2011 Mooie overwinning na hard werk door onze ploeg. Dit maakt het mooi, we hebben de laatste 15km het werk dat bram had ingezet doorgetrokken en Theo maakt het schitterend af!
11-02-2011 Het ging weer goed vandaag. Ik had zin om me in te zetten voor de sprint. Theo kwam overtuigend over en ohw wat was hij dichtbij, mooi groepswerk!
10-02-2011 Alles of niets bracht bijna alles, 2km kwam ik tekort. Jammer maar wel heel blij met mijn goede benen! Nog een dagje hier!
09-02-2011 Wind zand en twee keer de zelfde ronde waren de ingredienten voor de koers van vandaag. Mijn vorm groeit met de dag, jammer dat ik het net niet haalde. Morgen tijd voor een uitslag!
08-02-2011 Weinig wind maak je maar zelden mee hier vandaar een mooi dagje. Helaas moesten we aan de bak waardoor we ons oorspronkelijke plan voor de sprint aangepast uitvoerden. Wel knap afgemaakt door Theo met zijn 4e plek.
07-02-2011 Waaier waaiers en nog eens waaiers. Omkijken in het laatste wiel is niet slim. Dat deed me de das om en ik reed de rest van de dag in de tweede waaier. Jammer want het begon goed vanochtend.
06-02-2011 De proloog zit erop. Mooi om te zien dat Lars zijn vorm toont! Mijn benen zijn goed voor de tijd van het jaar. Ik heb nog wat finetuning nodig maar moet geduld hebben. Het moet nu gaan komen met de wedstrijden. Ik voel me verder goed.
11-10-2010 Een mooi resultaat na een dag hard werken! We hadden alles onder controle de hele dag. En Oscar maakte het in stijl af! Heel gaaf!
03-10-2010 De laatste etappe in Franco belge eindigde in een sprint van een man of 60. Een zware koers door de heftige wind. Twee keer dacht ik in de goede groep te zitten. Helaas weer geen prijs. Wel weer van mijn goeie benen gebruik kunnen maken.
30-09-2010 Een dag als velen in het peloton. Eerst ruikt iedereen zijn kans en rijden we 44km in ‘no time’ vervolgens een matte koers. Jammer want mijn benen voelen goed. In de eindsprint geprobeerd een uitslag te rijden maar het was hectisch. Morgen weer zo’n dag. Laten we hopen op wat meer vuurwerk!
19-09-2010 De koers monde uit in een massasprint waar ik mij niet aan durfde te wagen. Ik hoopte op weer zo’n mooie ontsnapping maar miste de beslissende! Jammer!
12-09-2010 Gister een zware koers op een mooie ronde! Robert was goed en ik voelde dat mijn benen de finale niet zouden doorstaan. Ik probeerde nog in de ontsnapping mee te gaan en besefte dat ik nog beter Robert kon helpen! En met resultaat: de 3e plaats. Morgen een nog zwaarder rondje, Robert maakt veel kans!
24-08-2010 Goh wat jammer zeg! Ik had heel lang hoop op de zege. Helaas was Tony nog sterker. Toch hou ik een goed gevoel over aan deze Eneco Tour. De sfeer in de ploeg was geweldig, met mooie resultaten en twee overwinningen! Koos gefeliciteerd en het ploegenklassement geeft onze teamprestatie kleur!
23-08-2010 Het was een mooi dagje voor onze ploeg. We hebben onze stempel op de koers gedrukt door in het begin alles op de kant te trekken! Er reden telkens groepen weg die niet goed waren. In de heuvelzone hielden we de controle en in de finale probeerden we de koers naar onze hand te zetten. Het resulteerde alleen in een mooi koers! Morgen de TT :-)
20-08-2010 Geweldig dat Koos de etappe wint! Echt super! Voor mij was het vandaag een mindere dag. Vooral bergop kon ik niet in mijn element. Met 60km te gaan moest ik na elke berg een gat dichten. Ik probeerde met voorsprong aan de kwaremont te beginnen maar dat ging niet door. Nu iig champagne! :-)
18-08-2010 Na mijn mooie start gisteren probeerden we met de ploeg de boel op de kant te trekken. Helaas kregen we niet de hulp die we hadden verwacht. Het werd toch nog een sprint. Jammer want ik had wel wat tijdverschillen willen maken!
15-08-2010 Na een val in de finale durfde ik niet meer te wringen. Erg jammer want ik voelde mij goed. Ik ben weer in koers! Dinsdag de Eneco Tour!
23-07-2010 Vandaag voelde ik me niet zo goed bij de start. Gelukkig ging het tijdens de koers gewoon goed. De sprint was een logische, en dus had ontsnappen geen zin!
22-07-2010 Vandaag de laatste Pyreneeën rit. De eerste col was steil en lang en deed me bijna de das om, ik heb de finish gehaald binnen de tijd, pfffff! Dat was het doel!
20-07-2010 Wat een dag zeg. Ik heb 200km lang gevochten om in de groep te blijven. Het was lang en zwaar. Ik ben leeggereden. Morgen genieten van de rustdag!
18-07-2010 Een mooie dag vandaag! We komen eraan Andy! Ik ging goed mee tot de eerste klim. Daar had ik al snel door dat ik mijn energie kon sparen. Dus de bus in!
16-07-2010 Vandaag heb ik echt de tour meegemaakt! Wat een start! De eerste klim zijn we vollebak opgereden. Met Denis en later ook Robert schoof ik iedere keer weer naar voren als er een groepje af moest. Na die start had ik het heel lang zwaar. 40km voor de meet was ik pas weer hersteld en kon ik weer wat betekenen. Denis en Robert zijn beiden goed!
15-07-2010 Een saaie dag kreeg een mooi staartje. Met de ploeg hadden we gezien dat er in de finale een draai in het parcours zat en dat de wind een rol zou kunnen spelen. We zaten van voren en we hadden controle. Ik mete me me nog even aan Cancellara op de kop, het laatste bergje op. En we zaten goed voor de sprint!
14-07-2010 Een dag om in de ontsnapping te zitten! Dat was het doel! Helaas ging dat voor mij niet door. Dat was echt balen. Een lange dag in het peloton waar ik gelukkig weer wat betere benen had was het gevolg. Morgen weer sprinten, dus energie sparen!
13-07-2010 Afzien, er af, er aan, klimmen, dalen, warm, veel drinken, bidonnen halen. Kortom een heftige dag. We hebben het met de ploeg goed gedaan!
10-07-2010 Vandaag een warme dag gehad. Bovenop de bergen was het gelukkig wat koeler! Mijn benen hielden het lang uit, tot de voorlaatste klim ging het prima. Daarna ben ik met een groepje verder naar de finish gereden! Morgen weer een bergrit!
09-07-2010 De langste dag van de Tour was weer een warme. Veel drinken, betekend veel bidonnen halen. Met de ploeg verdelen we de taken goed. Iedereen spaart zo de krachten voor als we het echt nodig gaan hebben :-) . Verder heb ik mij neergelegd bij het feit dat dit een sprint etappe zou worden. Morgen bergen!
06-07-2010 Voelde me weer in mijn element vandaag op de kasseien. Heb mijn werk dus goed kunnen doen. Bij Robert gebleven en geprobeerd terug te komen. Helaas wat tijd verloren, maar ik ben blij dat we morgen weer verder gaan. Ook blij met de prestatie van Denis!
04-07-2010 De eerste echte etappe is me meegevallen. Helaas moest ik nog van wiel wisselen met nog 9km te gaan. Voordeel was wel dat ik daardoor heel over de meet kwam!
03-07-2010 Zo de kop is eraf. Mijn tourdebuut is een feit. Ik genoot vandaag van de mensen en reed een degelijke proloog. Op safe reed ik door de bochten om mijn krachten te gebruiken op de lange rechte einden. Op naar Brussel!
23-06-2010 Net het NK tijdrijden gereden. Dat was ook niet wat ik ervan verwachte. Mijn benen draaiden als een tolletje maar macht had ik niet. Echt jammer!
11-06-2010 Ik ging vandaag goed mee omhoog! Een mooi dag om in het peloton te zitten. De bergen om ons heen zijn echt heel mooi. Morgen ga ik voor’t eerste alpe d’huez op!
10-06-2010 Vandaag geprobeerd in de ontsnapping mee te gaan. Met twee man vond ik dat geen optie! De laatste 10km voor de klim op kop meegedraaid voor Menchov. Dat ging goed! Daarna rustig de berg op gefietst!
09-06-2010 Vandaag een goede tijdrit gereden, helaas reed ik met 3km te gaan lek. Dat was niet bevordelijk voor mijn eindtijd. Jammer maar goed volgende keer beter!
08-06-2010 Vandaag had ik wat opstart problemen. Daarna kwam ik weer opgang en kon goed de groep volgen! Morgen de tt, daar kijk ik naar uit! ben benieuwd!
07-06-2010 De rit vandaag verliep rustig tot in de finale 20km voor de streep een enorme val van het peloton opschudde. Ik kon met een grote sprong over twee fietsen springen en even later weer aanpikken. De laatste klim werd er vol door getrokken en moest ik passen. Paul en Dennis moesten naar het ziekenhuis voor foto’s!
06-06-2010 Vandaag de proloog van de Dauphine gereden. 15e was het resultaat. Mijn benen moesten nog wel een beetje wennen aan het hard fietsen. Na california heb ik de twee weken thuis hard nodig gehad om bij te komen! Het gevoel is goed voor de komende week. Hopelijk houden we het mooi weer!
11-04-2010 Een super dag had ik vandaag! Enige wat ik tegen me had vandaag was op het moment supreme, mijn derailleur in het achterwiel. 2min gekost en veel kracht! Toen ik weer van voren kwam waren de vogels gevlogen. Zondag Amstel!
04-04-2010 Een mooie dag een mooie koers, mijn benen waren goed! Bij het oprijden van de berendries ging mijn kaars uit, terwijl ik nog goed in de koers zat. Ik kon terugkomen en bleef goed koersen tot aan de muur. Daar kon ik definitief niet meer mee. In een groep reden we voor plek 40 denk ik. Wel weer geweldig!
31-03-2010 Vandaag de route van de ronde gereden. Wat nieuwe klimmetjes en kasseistroken verkent. Ging goed en we hadden gelukkig geluk met het weer! Klaar voor zondag!
24-03-2010 Met goede benen en veel plezier reed ik vandaag dwars door Vlaanderen! Als mijn luchtwegen ook gaan meewerken ben ik klaar voor Vlaanderen!
20-03-2010 Wat een schitterende dag! Oscar wint, echt helemaal geweldig! Mijn rol was echter snel een deuk toegebracht door een val voor de eerste bevoorrading. Ik kwam terug en deed nog wat ik kon om vooring te blijven met Oscar. Helaas kon ik de cipressa niet overleven, ik kon in een groepje over de streep komen!
12-03-2010 Vandaag een goeie dag gekend. Totdat ik een gat moest dichten in de afdaling en een bocht miste. De auto van quickstep reed me de bocht uit. Het zag er spectaculair uit en uiteindelijk viel het allemaal mee. Zo nog wel even kijken of alles heel is. Heb veel pijn in mijn rugstreek. Morgen verder kijken!
11-03-2010 De tweede rit was gelukkig droog! Helaas had ik nog niet het vermogen om de laatste ronde aan te klampen en kwam ik in een klein groepje binnen. Paul knap 2e!
10-03-2010 Eerste etappe: wederom regen en kou! Gelukkig had ik mij beter gekleed vandaag, Kuurne toch iets geleerd. Niks bijzonders verder. Morgen beter!
28-02-2010 Een goed weekeinde gehad kwa vorm. Gisteren alleen de hele dag moeite met ademen en vandaag onderkoeld geraakt met nog een ronde te gaan! Het komt eraan!
21-02-2010 Vandaag de afsluitende tijdrit. Mijn eerste van het seizoen, mijn gevoel was niet heel goed maar ik kon wel goed door blijven gaan. 10e was het goed resultaat!
20-02-2010 Vandaag een dag zoals gisteren de hele dag klimmen en dalen! Geen meter vlak. De koers werd beslist door een kopgroep van 5 waar we niet mee zaten. Jammer want de winnaar kwam uit dat groepje! Met mij ging het goed, ik kwam in het peloton binnen. Na de koers ben ik 60km gaan bijtrainen, dat voelt goed!
18-02-2010 Vandaag een zeer regenachtige 214km en zware omstandigheden bergen en wind! Met mij ging het goed! Ergens in de top 15 op de streep was het maximale wat ik er uit kon persen na 6h koers!
11-02-2010 Vandaag weer een dag vol gekoerst! Ging goed en kon zelfs op de een klim demareren. Dat geeft moed! Jammer was het dat ik met nog 7km te gaan niet meer mee kon!
09-02-2010 In de regen hagel en natte sneeuw reed ik vandaag weer een dag mee op Mallorca. Het ging goed. Morgen rust en donderdag nog een dagje!
07-02-2010 Vandaag de eerste dag op Mallorca, een klassieke dag voor de sprinters dus daar deden we met Oscar ook aan mee! Mijn inbreng hield met 1km te gaan op. Met een goed gevoel ga ik morgen een dagje trainen. Overmorgen weer koers!
12-10-2009 Dat was dan parijs tours! Ik zat 5km voor de meet achter een valpartij. Dan heb je niet veel meer aan je goede benen! Nu genieten van mijn rust!
20-09-2009 Weer een leuke koers gereden. Ik reed 50km voor de meet met een groepje weg en kon nog 4e worden!
18-09-2009 Vandaag weer de koers gedomineerd en met resultaat Sebastian 2e. Ik had weinig last van mijn verwondingen en kon makkelijk mee in de finale!
16-09-2009 Vandaag weer een mooie koers gereden. Ik ben blij voor Nick die zijn eerste koers wint. Zelf viel ik 25km voor de meet. Niet uitgereden, alles OK!
13-09-2009 Parijs – Brussel, weer probeerden we de koers naar onze hand te zetten. Vandaag monde het alleen toch nog uit in een massasprint!
20-08-2009 Vandaag een mooie dag voor ons als ploeg. Er komt een dag dat we winnen, daar rijden we voor!
18-08-2009 Vandaag de proloog van de enecotour. Een 9e plaats is het resultaat. Een mooie uitgangspositie voor een goed klassement!
07-08-2009 Een zware dag vandaag. Veel klimmen, demarages en goede tegenstand. Met mij ging het eigenlijk goed maar ik kon geen rol van betekenis spelen!
06-08-2009 Vandaag de eerste test in de bergen en dat ging eigenlijk goed tot de laatste ronde. Toen moest ik de groep laten gaan. Ik kijk uit naar morgen!
05-08-2009 Een mooie etappe vandaag, ik begin de schoonheid van Polen te zien! Veel velden, bossen en ooievaars. De koers vond ik niet veel aan en toch voel ik mij goed! Morgen gaan we eindelijk echt beginnen!
04-08-2009 Wederom sprint vandaag. Alleen was het finale rondje echt bochtig waardoor het niet zo makkelijk was om iets te betekenen voor Graeme! Morgen nog een sprint!
03-08-2009 Vandaag wederom de sprint voorbereid met de hele ploeg en dat resulteerde in een weer wat beter resultaat voor Graeme dan gisteren. Vandaag dus 5e!
02-08-2009 In de massasprint de voorbereiding gedaan voor Graeme. Helaas kwam hij niet verder dan een 8e plaats. Ik kwam in het peloton binnen. Morgen lang en vlak!
26-07-2009 Weer een overwinning voor ons! Na het succes van gisteren voelde ik mij vandaag weer goed! Jammer dat ik net niet ver genoeg van voren zat voor de sprint!
24-07-2009 De hele dag is er achter Sinkewitz aangereden en niemand kon dichter dan 4min komen!? In de finale ontstond een groepje waar ik naartoe reed. Ik voelde mij goed!
23-07-2009 Echt een geweldige dag vandaag. Voor mij een betere dag gelukkig! Door ons goede team werk wint Sebastian. Morgen dus de trui verdedigen!
22-07-2009 Vandaag gevallen, alleen een snee in mijn heup. Verder OK! Ik probeerde nog op 1500m weg te komen, bijna lukte het. Morgen hopelijk nog beter!
20-06-2009 Wat een zware dag. Het leek erop dat ik goed benen had dus hield ik mij rustig. Helaas viel het een beetje tegen toen het er op aan kwam en kon ik net niet volgen. Ik zwom nog een tijdje tussen 2 groepen maar kon de sprong niet maken. Hier had ik meer van verwacht!
19-06-2009 Vandaag leek een mooie dag om het klassement eens op de kop te zetten alleen de sprintersploegen dachten er anders over en dus werd het een sprint! Jammer!
18-06-2009 Na een rustig dagje ging de finale razend snel. Ik probeerde goed van voren te rijden en dat was een hele opgave! Morgen de eerste lastige rit!
17-06-2009 10e lijkt me een mooie uitgangspositie voor een goed klassement. Mijn benen voelen goed dus….. Laat maar komen!
30-05-2009 Zo vandaag nog goed mijn werk gedaan en het zit erop! Het mooie is dat Denis 2 seconden uitloopt op Diluca! helemaal super! Morgen met spanning kijken!
28-05-2009 Weer een geslaagde dag! Vandaag een groep weg laten rijden en gecontroleerd! Het mooie is dat we iedere dag weer hulp krijgen! Weer een dag dichter bij Rome!
25-05-2009 Vandaag weer succesvol de trui verdedigd. Ik voelde mij goed, kon redelijk makkelijk mee in de kopgroep. Daarna goed mijn werk gedaan. En mijn langste dag ooit!
24-05-2009 Een mooie strijd. Wij konden lang ons werk doen totdat de aanval kwam. Ik zat in de afdaling achter een val en kon niet meer terugkeren van voren!
23-05-2009 De trui een dag dichter bij Rome, goed verdedigd! Alleen vond ik het jammer dat ik op het laatste klimmetje niet meer kon volgen, vochttekort! Morgen beter :)
22-05-2009 Ging goed vandaag. We hoefden niet veel te doen vandaag, alleen een groepje organiseren die veilig was om te laten gaan. Dat lukte al snel!
20-05-2009 Vandaag een mooie dagje. Ik kan merken dat mijn benen weer beter worden. Veel te danken aan de rustdag! Morgen 60km afzien!
19-05-2009 De langste dag zit er op! Na het controleren in de eerste uren kon ik op de eerste klim niet mee. Dennis deed het daarintegen goed en daar gaat het voor ons om!
17-05-2009 Vandaag zou een mooie dag worden in Milaan. Ware het niet dat het parcours dramatisch slecht was. Met het hele peloton protesteerden we voor neutralisatie van de eindtijden dat lukte en toen ging de koers verder, voor ons een dag om energie te sparen!
15-05-2009 Nadat ik gisteren met goede benen rond reed had ik vandaag een mindere dag. Stramme benen. Verder ging het goed. Morgen een lastige dag!
13-05-2009 Wat een mooie dag zeg, we wisten dat Dennis goed was en hij doet het gewoon. Echt mooi om mee te maken, zo krijg ik ook weer de smaak te pakken!
12-05-2009 Vandaag werderom een goed gevoel in mijn benen. De eerste klim goed overleefd! daarna in een groepetto naar de streep gereden. Energie gespaard!
11-05-2009 Weer een hectische finale met meerdere valpartijen. Jammer genoeg zaten we er nu met de hele ploeg achter. Hopelijk kunnen we de tijd nog goedmaken! Mijn benen voelden al beter!
10-05-2009 Na gisteren een goed gevoel overgehouden. Ik ging goed vandaag en probeerde in de voorlaatste ronde nog weg te komen en kwam daarna achter een valpartij. Ik merk dat ik nog niet mijn optimale snelheid heb. Morgen de eerste lange rit!
05-04-2009 Vandaag weer een drama dag gehad! Eerst gevallen op mijn heup, daarna draaiden mijn benen niet meer. Wiel moeten afgeven daarna alleen maar in de achtervolging!
29-03-2009 Zo zie je maar als ik op de fiets blijf kan ik in de finale een belangrijke rol spelen. Gisteren zat het voor het eerst mee! Op naar de ronde!
26-03-2009 Gisteren een goede koers gereden! helaas zat het allemaal nog niet echt mee, een fietswissel en twee valpartijen deden mij geen goed!
14-03-2009 Wat een spektakel vandaag! Na de koers alles kunnen zien. Mijn benen worden met de dag beter. Het lukte mij net niet om in de ontsnapping mee te zitten, jammer!
13-03-2009 Wederom een zware dag vandaag, zelfs met goede benen kan ik dus een zware dag beleven. Gelukkig heb ik nog goede benen. Morgen probeer ik mee te zitten!
12-03-2009 Een lange dag vandaag. Gecontroleerd reden we vandaag een heftige rit door een mooi gebied. Morgen wordt het klassement gemaakt, hopelijk in ons voordeel. Ik voel mij verder goed!
10-03-2009 Na een voor mij goede dag gisteren (Mijn benen liepen weer na behandeling van de manueel) beleefden wij vandaag met de hele ploeg een goede dag!
08-03-2009 Vandaag de proloog gereden in de stromende regen. Ondanks dat ik vollebak reed kon ik geen macht overbrengen op de pedalen!
01-03-2009 Wat een rot weekeinde, vandaag nog een zware val na de pech van gister. Één voordeel, het kan alleen maar beter!!!
28-02-2009 Door een domme beslissing van de jury werd ik tijdens een meester zet uit koers gehaald. De jury bepaalde dat wij onterecht een spoor waren overgestoken terwijl wij in een klein groepje voorruit reden. Vlak voor de kruisberg reed ik weg om van voren te beginnen aan de taaienberg. Ik voelde mij goed en rij daarom morgen!
18-02-2009 Ik ben ziek afgestapt na 25km. Heb koorts!
17-02-2009 Een makkelijk dagje om te controleren met 3 man vooruit. Mijn benen voelden goed aan, dat stelt mij gerust voor de komende dagen. Groeten Maarten
16-02-2009 Een dag van veel hoesten! Ondanks dat ging ik lekker over het geaccentueerde terrein. Mooi begin met het veroveren van de trui door Joost die aan de leiding staat!
15-02-2009 Vandaag de proloog. 14e was ik en dat lijkt mij een mooi begin om een goed resultaat neer te zetten. Ondanks mijn goede resultaat sukkel ik met mijn gezondheid!
06-02-2009 Vandaag gelukkig een gecontroleerd dagje. Ieders hoofd stond al bij de terugreis! Het mijne zeker. Toch kon ik mij nog mengen in de sprint en dat voelt goed!
04-02-2009 Met een goed gevoel ga ik zo slapen! Een mooie dag in de ontsnapping, zelfs nog lang in de eerste waaier. Geeft voor mij aan dat mijn benen goed zijn!
03-02-2009 Helaas had ik vandaag niet de guts om in het gedrang mijn weg naar de eerste groep te vinden. Toen het de 2e keer op de kant ging dacht ik dat het allemaal nog wel bij elkaar zou komen. Helaas! Morgen probeer ik de laatste keer in de groep te komen!
02-02-2009 Vandaag begon goed toen ik in de eerste waaier zat. Een niet oplettend moment later en ik reed in mijn eentje tussen de 2 groepen in. Jammer! dus morgen beter!
01-02-2009 Het spits is eraf: 4e in de ploegentijdrit! Ik voelde mij goed en de ploeg draaide als een trein. Dat beloofd wat voor de komende dagen gr Maarten
12-10-2008 Mijn laatste koers ging goed. Toch ben ik een beetje teleurgesteld, graag had ik met het groepje op 25km weg willen blijven. iedereen keek naar elkaar en demareerde maar. Daardoor werden we teruggehaald. Ik was toen leeg en kon alleen maar toekijken! Ik ben blij dat mijn seizoen erop zit!
29-09-2008 Met een goed gevoel heb ik het WK uitgefietst. Mijn benen waren goed en ik kon makkelijk mijn werk doen. Alleen merkte ik dat als je werk doet je sneller kapot gaat dan anders en dat brak mij op met nog 2 ronden te gaan!
20-09-2008 Ik heb de tijdrit overleefd, met een redelijke tijd. Mijn gevoel liet mij volledig in de steek kwa snelheid. Ik dacht echt dat ik stilstond. Gelukkig niet!
19-09-2008 Zoals ik mij had voorgenomen 2 keer gedemareerd, 1 keer teveel om nog goed die berg over te komen. Het was: vooruit of lossen! Weer niet dus! Echt jammer!
18-09-2008 Als ik alleen naar de puntentrui kijk was het vandaag een goede dag, Greg 6e! Alleen had ik alles gedaan om mee te zitten, weer niet gelukt! Balen dus!
17-09-2008 Om de puntentrui te bemachtigen hebben we vandaag hard gewerkt. 2 punten voorsprong willen we uitbreiden! Morgen weer dus!
16-09-2008 Vandaag heb ik genoten van de eerste rustige dag in de vuelta. De finale vond ik lastig en Greg reed nog de verkeerde baan op en was kansloos!
15-09-2008 De ontsnapping was mijn doel en mijn benen waren goed. Alleen in de vele pogingen moest ik kiezen en ik koos net niet helemaal goed!
14-09-2008 Om morgen nog een keer in de ontsnapping te kunnen gaan, heb ik vandaag geprobeerd om energie te sparen. Dat was niet makkelijk!
11-09-2008 Mijn goede benen brachten me vandaag in de ontsnapping. Ik moest alles geven om in de afdaling bij te blijven en dat brak me op in de laatste km!
10-09-2008 Met goede benen en frisse moed ging ik vandaag in de aanval! Het peloton besloot echter dat de groepen waar ik in zat(8+) niet mochten wegrijden, jammer!
09-09-2008 Het was bijna zover, ik wat in een groepje met nog 6km te gaan. Gelukkig hebben we nog meer ijzers in het vuur. Greg pakte knap de sprint trui! En werd 3e!
08-09-2008 Gewonnen! Echt een super dag voor onze ploeg, ik zat 3 keer in een mooi groepje. Het was iedere keer gokken. Greg maakte het wel echt geweldig af!
07-09-2008 Vandaag heb ik een betere dag gekend! Wel heb ik bij het opgaan van de voorlaatste klim gekozen om mijn krachten te sparen voor morgen! Dan wil ik meezitten!
06-09-2008 In de eerste bergrit probeerde ik mee te zitten. Dat lukte niet. Daarna heb ik geprobeerd vol te klimmen om mijn benen te prikkelen en dat voelde goed alleen kon ik niet volgen.
03-09-2008 42km is lang zeg, helemaal als je het alleen moet doen. Het voelde goed en dat is meestal geen goed teken voor de tijd! Wel een voldaan gevoel overgehouden!
02-09-2008 Zo binnen, gedoucht en onderweg. Het ging weer wat beter dan gisteren! Zelfs de klimmetjes liepen lekker. Na de tijdrit komen mijn dagen!
01-09-2008 Vandaag was het afzien! Het was warm, 38 graden en de finale klim was lastig. Wel was ik vandaag sterker dan gisteren!
31-08-2008 De eerste rit ging goed tot 5km ik reed nog een keer naar voren en blies me volledig op. Maar wel mijn eerste rit in een grote ronde!
30-08-2008 De kop is eraf! Mijn eerste grote ronde is begonnen. Een 12e plek, niet zo goed, Pieter viel spijtig genoeg en ik denk dat ons dat 10sec heeft gekost!
23-08-2008 Na de bevoorrading lukte het mij om naar de kopgroep te rijden. Even later sloot er een waaier aan. Ik kon mee en probeerde Jürgen nog in een goede positie te brengen. Dat lukte en hij kon mooi 3e worden. Mijn benen worden steeds beter en ik krijg zin in de vuelta!
03-08-2008 Zoals verwacht eindigde de laatste rit in een massasprint. Ik heb gemerkt dat mijn benen iedere dag beter werden en dat geeft aan dat ik goed aan het trainen ben geweest. Mijn volgende koers wordt toch Eneco ipv l’ain
31-07-2008 Na een rare dag waarbij het peloton zo rustig moest rijden om de kopgroep weg te laten rijden. Het mocht niet baten want de 3 renners kwamen zelf terug gewaaid! Dit had ik nog nooit meegemaakt. Een mooie aankomstronde maakte mijn kansen groter maar toch werd het een massasprint. Morgen wordt het klassement gemaakt en mijn benen voelen steeds beter!
30-07-2008 De eerste etappe hier in denemarken eindigde in een massasprint, voor mij zaak om voor Jurgen Roelandts te rijden en zelf in het peloton te blijven om in de zelfde tijd te blijven. Mijn benen voelen goed ondanks de rust van de afgelopen 3 weken. Hopelijk de komende dagen nog iets beter groeten Maarten
22-06-2008 Vandaag maar weer eens mijn benen laten spreken. Jammer dat Lampre nog voor de bergtrui ging daardoor bleven we niet weg. Ik had goede hoop!
21-06-2008 Ging redelijk maar een beetje pech, mijn voorwiel ging kapot en kon geen ritme vinden. Maar wel nog een redelijke tijd!
19-06-2008 Een sterk staaltje! Mijn benen waren goed en ik dacht, ik ga ze testen, na de eerste klim reed ik naar de kopgroep, in de afdaling kwam ik erbij! En hield mijn benen goed voor de laatste klim, daar voelde ik mij goed en probeerde weg te blijven. Ik heb me laten zien!
16-06-2008 Massasprint, en robbie wint dankzij ons goede werk!
15-06-2008 Mijn benen waren een beetje beter dan gisteren, rustig naar de top van de klim gereden. In de regen rij ik toch lekkerder omhoog. Morgen een vlakke rit!
14-06-2008 De eerste etappe en meteen weet ik zeker dat ik in CH ben! Een klim met een stuk van 500m met 18%! Meteen na de start had ik de eerste demarage, morgen weer!
31-05-2008 8e in de tijdrit dat geeft voldoening. Het ging niet lekker maar wel hard en dat is de bedoeling. Voelde nog wel mijn benen van gister!
30-05-2008 Genietend van een broodje bedenk ik of ik goed gereden heb. Na de kat uit de boom te hebben gekeken in het begin kwam het geweld op gang na de muur. Ik zat mee na een demarage op de klim er na. In de finale kon ik alleen nog maar aanklampen om 9e te worden!
28-05-2008 1e etappe geeindigd in een massasprint, we hebben geprobeerd te winnen maar 6e was max. Ik zal moeten wachten op een selectievere dag!
17-05-2008 Een mooie dag vandaag. Ik reed voorop en het groepje dunde alsmaar uit tot we met 6 man de laatste 10km ingingen. Van achteren kwamen er nog 10 man bij en het demareren begon. Op 2 km werden we ingelopen, 2 man konden voorruit blijven! Nu morgen nog!
16-05-2008 Door de heuvels van Picardie reden ze met een nootgang naar de meet ondanks mijn goede benen kon ik niet een goed resultaat neerzetten. Morgen beter!
14-05-2008 Vandaag 5e in de ronde van Friesland. Een beetje verrassend in het sprint geweld, maar ik voelde mij goed en dan is dit wel een bekroning. Vrijdag Picardie! Gr Maarten
13-04-2008 Na het goede presteren van vorige week, ben ik vandaag ziek afgestapt! Balen natuurlijk dat ik in mijn favoriete koers niets heb kunnen doen!
06-04-2008 Wat een mooie koers vandaag. Mijn benen hielden zich goed tot in de finale! Een goed resultaat zat er lange tijd in helaas had Leif niet de nodige dosis geluk!
03-04-2008 Ik heb me vandaag voor het eerst in mijn loopbaan rustig gehouden, mijn benen voelen beter dan voor de koers! Laat zondag maar komen. Mooi dat Joost wint!
02-04-2008 Veel werk voor een massasprint waarin we het niet af konden maken jammer! groeten Maarten
01-04-2008 Nadat ik mijn wiel moest wisselen wegens een vette slag, was er een enorme valpartij met leif. Vanaf toen kwamen we achter de feiten aan te rijden ik probeerde het gat te dichten naar de kopgroep en blies mij op, geen uitslag! groeten Maarten
29-03-2008 In het groepje was het niet makkelijk om mijzelf te verstoppen. in de finale nog geprobeerd weg te komen maar kon niet echt het verschil maken, daarna een beetje de tol betaald. Wel mijn beste prestatie ooit in deze koers! groeten Maarten
22-03-2008 Zo weer een ervaring rijker! De waardering van de ploeg maakt een hele hoop goed. Voor mij was het een hele lange koers, ik heb erg diep moeten gaan dat is zeker!
18-03-2008 Zo die hebben we in de benen. In de regen werd het spekglad. Gelukkig konden we Robbie weer snel goed van voren brengen. Ik was bang nadat ik midden tussen de vallende mensen nog net op mijn fiets kon blijven. Groeten Maarten
17-03-2008 De groep waar ik in zat, 13 man, werd op 1km van de streep teruggepakt. Jammer want ik dacht tot 20km dat we voor zouden blijven. Mijn benen gingen weer goed!
16-03-2008 Mijn tijdrit reed ik met twee doelen. 1 wennen aan de fiets. 2 binnen tijd eindigen. Op die manier liep het heel aardig en kon ik met voldoening finishen! Maarten
15-03-2008 Een afwisselend parcours, de benen deden nog pijn van gisteren en in de finale kwam ik mijn benen weer tegen en kon niet meer. In een klein groepje finishte ik!
14-03-2008 Eindelijk eens met een goed gevoel op de fiets! De laatste klim mijn mountainbike techniek moeten aanspreken 20% of nog meer dat is nog eens klimmen!
13-03-2008 Hum dat was even schrikken zeg op 20 km van de aankomst een klim die steiler was dan we dachten. In het peloton kon ik mij goed handhaven, maarten
12-03-2008 Nadat ik mijn werk iets te fanatiek deed liet ik op 25km het peloton gaan en kwam met enige inzet in een groepje achter het peloton binnen!
05-03-2008 Een sprint besliste de uitslag in de GP Samyn, ook ondanks alle ontsnappingspogingen lukte het niet weg te komen.
21-02-2008 Zo! Binnen. Cadel 3e in het klassment. De sprint werd gewonnen door Petaki. Ik rustig in het peloton. Goede benen voor de komende koersen!
20-02-2008 Een mooie koersdag met een groepje vooruit eindigend in een sprint. Helaas kon ik niks meer betekenen omdat ik met nog 5km te gaan mijn achterband lek reed!
19-02-2008 Zo ik moest gewoon lossen op het laatste klimmetje, was na 20 km achter 2 man aangegaan maar mocht niet rijden van het peloton. Heb het daarna heel koud gehad!
18-02-2008 Moraal weer terug maar nog steeds regen, we trokken vandaag de bergen in waardoor een groep van 25 man weg reed met Cadel. Hij won ik zat in groep 2!
17-02-2008 Regen en nog eens regen. Routa del sol! zonder zon dus. Een rit met veel commotie, een valpartij met zeker 50 man. Na die val was mijn moraal weg, in de groep finishte ik!
01-02-2008 De eerste koers is gereden. 7e plek mijn resultaat. 2e ploeg en 1e en 3e in het jongerenklassement voor de ploeg. Kortom een goed begin!
30-01-2008 De koers begon meteen bij km 0 met demarages waardoor we 57 gemiddeld hadden. Daarna controle toen er 8 man weg waren. Ik kon niet weg komen. Morgen 170 km!
29-01-2008 Vandaag leek ik alles onder controle te hebben in de 1e waaier tot ik op de grond lag. Met wat schaafwonden kon ik net weer aanpikken in de 4e waaier. Hard gereden om weer in de 3e en de 2e te komen uiteindelijk alles bijelkaar kon ik niet veel meer!
28-01-2008 Ik kon in de sprint nog 8e worden! Helaas wel op 7sec. Greg werd mooi 2e en pakt daarmee de jongerentrui!
27-01-2008 5e niet echt goed maar het is begonnen! Bij mij liep het niet ik merk dat ik nog niet diep kan gaan dat nekte me vandaag
17-12-2007 Even een indruk van het trainginskamp met lotto: het voelt goed om hier deel van te zijn nieuwe fiets is echt goed, trainen rustig 4uurtjes per dag en ik heb vandaag een inspanningstest gedaan. Morgen nog 4 uur en dan dinsdag weer naar huis Groeten Maarten
16-10-2007 Ik goede benen wij gewonnen goed voor floris! Ik had niet de mazzel dat ik in de goede groep zat, kon nu wel een keer vrij uit sprinten groeten Maarten
14-10-2007 Ging hard vandaag, zat er goed bij werd alleen een massasprint en dat gaat nog niet zo lekker Groeten Maarten!
02-10-2007 Vandaag mooie wedstrijd liep nog steeds lekker! Zat in de kopgroep die tot de voorlaatste ronde wegbleef en probeerde nog met een demarage weg te komen in de laatste ronde maar dat strande ook, morgen Munster!
23-09-2007 Gisteren tour de rijke in een massasprint waar ik met nog 2 km te gaan in de aanval ging maar strande ik voelde mij goed anders dan de dag ervoor toen ik koolskamp reed maar na 158 km was ik helemaal op en kon niet verder komen dan een 23e plek groeten maarten
15-09-2007 Een plekje opgeschoven door een lekke band van een spanjaard, nu dus 7e verder een goede race gereden!
13-09-2007 Vandaag een mooie dag met 3 man in de kopgroep van 26 uiteindelijk 3 man weg waar we niet bij kwamen. Het gaat steeds beter nu 8e, piet 4e nog alles mogelijk!
11-09-2007 Zo een zware dag in de kopgroep van 28 valpartij op 400m van de streep met 10man en ik er achter, zelfde tijd als de winnaar. Mijn vorm is goed kan nog meer. Piet nu 3e!
10-09-2007 Vandaag niet echt bijzonder alleen voor Piet die in een groepje 6 seconden pakte en daardoor naar plek 3 op schuift, ik rustig naar de streep morgen heftig gr mt
09-09-2007 Nou dat was niet wat ik ervan verwachte, ging niet helemaal lekker op het klimmetje viel ik helemaal stil groeten Maarten
28-08-2007 Zo vandaag ging het weer eens echt goed ik wilde voor het klassement gaan daarom niet gewonnen wel goed gefietst, maarten!
26-08-2007 Ik probeerde weg te komen op 20km van de streep maar het peloton reed net te hard dus weer een massasprint waarin ik niet veel meer kon doen dan volgen!
24-08-2007 In de massasprint kon ik mij van voren handhaven, Kenny kon winnen maar werd in de hekken geduwd. Verder een redelijk rustige dag groeten Maarten
23-08-2007 Ging goed vandaag ik kon lang mee in de eerste groep maar kon net niet met de uiteindelijke kopgroep mee, het voelt wel goed groeten Maarten
19-08-2007 Ging goed vandaag kon lang mee. Ik ben klaar voor enecotour groeten Maarten
05-08-2007 Een mooie 4e plek in het klassement als eind resultaat van een mooie week fietsen in denemarken wel jammer van die ene seconde!
04-08-2007 Na een rustige ochtend rit met een massasprint waarin anderen nog tijd verloren kon ik vanavond in de tijdrit naar de 4e plek klimmen!
03-08-2007 Vandaag eens een goede uitslag 7e. Daarmee meteen een goede uitgangspositie voor de tijdrit van morgen!
02-08-2007 Ik hield mij vandaag rustig voor de finale waarin ik net niet genoeg geduld om nog langer te wachten mijn groepje werd teruggehaald op 5km en toen gokte ik op een sprint die er niet kwam jammer van de seconden maar ik voel mij goed groeten
01-08-2007 Vandaag ging het goed 14e en nu 6e in het klassement. Ik pakte 2 seconden in de tussensprints. Ik begin een beetje op dreef te raken groeten Maarten
29-07-2007 De laatste etappe was een mooie, 185 km met een massasprint op de aankomst. ik voelde mij weer een beetje beter dan gisteren en ben blij dat ik door ga naar denemarken!
26-07-2007 Hoi hoi het ging redelijk, merk dat ik er weer even moet inkomen na de vakantie, morgen denk ik weer beter!
23-06-2007 Kenny wordt netjes 4e of 5e in de massasprint! Paul lukt het niet om zijn eerste plek te behouden maar wordt nog verdienstelijk 2e mede door ons keiharde werk!
22-06-2007 Paul behoudt de leiding dat was de 1e prioriteit en koste meer dan genoeg energie! kon goed helpen tot in de finale, nu masseren dan eten. Ben heel moe! gr maarten
21-06-2007 Ging vandaag goed kon alleen niet weg komen op de 2e keer camerich en toen kon Paul weg rijden met 11 man, hij wint de etappe en pakt het geel, super dus. Gun het hem!
20-06-2007 Een saaie dag 2 man op kop daarna controle en alles weer bij elkaar, massasprint! en ik kon goed voorin blijven geen verandering in klassement! groeten
19-06-2007 9.42, ging niet lekker maar wel goed dus groeten Maarten!
03-06-2007 Net niet gewonnen! Met mijn 2e plek vind ik mijn bevestiging en een super laatste etappe waarin Kenny ook nog eens 2e werd geweldig ploegwerk!
02-06-2007 Alles ging goed vandaag, moest alleen een klein gaatje dichten op la redout, sta nu 2e op 38 sec en 1 seconde op leif hoste, morgen nog spannend!
01-06-2007 Zo 6e of 7e in de tijdrit, 5e in het klassement denk ik, het liep lekker!!!
31-05-2007 Vandaag massasprint ik werd 12e en sta nu 7e in het klassement. Kenny werd 6e. Het ging goed, ook nog 3 seconden gepakt!
20-05-2007 Een stijle klim in de finale deed mij de das om! Ik was weggereden om 3 seconden te pakken, dat lukte maar koste me veel energie. De ochtend rit was weer sprint.
19-05-2007 Vandaag weer goed, minder energie gekost geen mogelijkheden tot ontsnappen, massasprint in de afdaling zeer heftig, morgen mogelijkheden indien wind! gr Maarten
18-05-2007 Het ging goed vandaag, alleen koste veel energie, werd 11e sta met nog 10 anderen op de 6e plek. Morgen een lastige aankomst groeten Maarten
13-05-2007 Vandaag massasprint voor Kenny gereden in de stromende regen. Heb mijn 7e plek kunnen handhaven daar ben ik blij mee groeten Maarten
12-05-2007 Alles ging goed vandaag. Ik reed met nog 4 ronden te gaan naar de kopgroep en stond piet bij in de finale waardoor hij 4e komt te staan, zelf nu top 10 gr MT
11-05-2007 Vandaag mee in een grote groep van 35 waar ik in de finale niet weg mocht rijden, 3 serieuze pogingen werden snel teniet gedaan, het voelde goed, morgen meer vuur!
10-05-2007 Vandaag ging het weer wat beter, 17e in de massasprint, geprobeerd nog iets te doen maar het gaat gewoon nog te hard in de finale! groeten Maarten
09-05-2007 Het ging vandaag lekker, goed gevoel, zat een keer bijna mee en later helemaal uiteindelijk kon ik in de sprint van de groep 12 tot 15(+2) worden denk ik, groeten
08-05-2007 Mijn tijdrit ging niet zo lekker maar ik denk dat mijn benen wel weer beter zijn dan in de amstel, later mijn tijd groeten Maarten
03-05-2007 Zo vandaag genieten van de kleine dingen in het leven op mijn rustdag!
03-05-2007 Don’t be perfect, just be normal, whatever that means! (Coachingskalender)