sep 23, 2193 dagen ago

Wk tijdrijden

De renners van BMC Racing hebben in het Spaanse Ponferrada goud veroverd bij de derde editie van de WK tijdrijden voor merkenteams.

De Amerikaanse equipe bleef in de race tegen de klok over 57,1 kilometer Orica-GreenEdge 0.31 voor. Titelhouder Omega Pharma-Quick Step moest op 0.35 genoegen nemen met de bronzen medaille.

Belkin eindigde als veertiende.

Alles gegeven in de ploegentijdrit. Wat een slopende wedstrijd is dat zeg. In het begin liep alles zo soepel dat ik dacht dit moet veel harder. En aan het eind dacht ik ‘ik wil stoppen, ik kan niet meer’. Energie spreiden is dus het toverwoord, het gemiddelde met hoog liggen, niet de pieken. Nu ff lekker thuis toewerken naar de laatste koersen!

Share "Wk tijdrijden" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...