sep 23, 2114 dagen ago

Wk tijdrijden

De renners van BMC Racing hebben in het Spaanse Ponferrada goud veroverd bij de derde editie van de WK tijdrijden voor merkenteams.

De Amerikaanse equipe bleef in de race tegen de klok over 57,1 kilometer Orica-GreenEdge 0.31 voor. Titelhouder Omega Pharma-Quick Step moest op 0.35 genoegen nemen met de bronzen medaille.

Belkin eindigde als veertiende.

Alles gegeven in de ploegentijdrit. Wat een slopende wedstrijd is dat zeg. In het begin liep alles zo soepel dat ik dacht dit moet veel harder. En aan het eind dacht ik ‘ik wil stoppen, ik kan niet meer’. Energie spreiden is dus het toverwoord, het gemiddelde met hoog liggen, niet de pieken. Nu ff lekker thuis toewerken naar de laatste koersen!

Share "Wk tijdrijden" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...