sep 22, 1826 dagen ago

WK ploegentijdrit

WK ploegentijdrit

De Amerikaanse BMC-ploeg heeft bij de WK op de weg in Richmond de wereldtitel op de ploegentijdrit geprolongeerd. Het Belgische Etixx-QuickStep, dat de eerste twee edities had gewonnen, werd tweede. Het Spaanse Movistar pakte brons.

Lotto-NL Jumbo met Maarten erbij reed een verdienstelijke race en had lange tijd de snelste tijd. Uiteindelijk moesten de Nederlanders vijf ploegen voor zich dulden.

Ben weer in NL. Lekker om weer thuis te zijn straks. Wat een mooie ervaring was het WK, en wat een top benen had ik tijdens die rit. Ik ben blij met mn voorbereiding die heeft geleid tot mijn super vorm van afgelopen zondag. Ik had even nodig om mijn inspanning van de start te verteren en daarna kon ik mn brommer weer benutten. Ik voelde me sterk en krachtig en heb het maximale gegeven. Mijn volgende koers is Munsterland Giro

Share "WK ploegentijdrit" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...