okt 9, 2540 dagen ago

“Wat was ik weer dichtbij…”

Reinardt Janse van Rensburg heeft de Mémorial Frank Vandenbroucke gewonnen.

De Zuid-Afrikaan liet zijn Belgische medevluchters Björn Leukemans en Greg van Avermaet na 187 kilometer van Binche naar Chimay achter zich.

De drie ontsnapten in de slotkilometer uit het op hol geslagen peloton en zij werden niet meer teruggepakt. Voor Janse Van Rensburg was het de eerste zege in dienst van Argos-Shimano.

Maarten finishte als 36e:

Wat was ik weer dichtbij….. Op 1 km ging mijn hoop op de overwinning in het peloton over. Nadat we vandaag de koers mede hadden gedomineerd was het een mooie afsluiting van de dag geweest. Ik voelde me de hele dag al goed en deed een laatste poging in de laatste ronde en bijna lukte het dus. Nu nog een koers en dan lekker rusten!

Share "“Wat was ik weer dichtbij…”" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...