okt 9, 2465 dagen ago

“Wat was ik weer dichtbij…”

Reinardt Janse van Rensburg heeft de Mémorial Frank Vandenbroucke gewonnen.

De Zuid-Afrikaan liet zijn Belgische medevluchters Björn Leukemans en Greg van Avermaet na 187 kilometer van Binche naar Chimay achter zich.

De drie ontsnapten in de slotkilometer uit het op hol geslagen peloton en zij werden niet meer teruggepakt. Voor Janse Van Rensburg was het de eerste zege in dienst van Argos-Shimano.

Maarten finishte als 36e:

Wat was ik weer dichtbij….. Op 1 km ging mijn hoop op de overwinning in het peloton over. Nadat we vandaag de koers mede hadden gedomineerd was het een mooie afsluiting van de dag geweest. Ik voelde me de hele dag al goed en deed een laatste poging in de laatste ronde en bijna lukte het dus. Nu nog een koers en dan lekker rusten!

Share "“Wat was ik weer dichtbij…”" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1468 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1480 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1481 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...