sep 13, 2201 dagen ago

Vuelta zit er bijna op

Vuelta zit er bijna op

Alberto Contador heeft de voorlaatste rit in de Vuelta gewonnen. De Spanjaard was in de 185 kilometer lange twintigste etappe (de laatste bergrit in de 69ste editie) z’n concurrent Chris Froome de baas. Zondag in de tijdrit kan Contador z’n derde eindzege alleen in theorie nog maar ontgaan.

Maarten finishte in de groupetto als 90e.

Laatste mogelijkheid om mee te zitten, dus ik stond ‘op’ de start streep. En ik zat in de eerste groep wetende dat dat mn enige kans was. Na 30km reden we namelijk almde eerste klim over. Helaas. Dus maar weer in de groupetto. En over de finish. Morgen nog 10 km.

Share "Vuelta zit er bijna op" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...