sep 2, 1771 dagen ago

Vuelta in de bergen

Vuelta in de bergen

Tom Dumoulin is in de koninginnenrit van de Vuelta z’n rode leiderstrui aan Fabio Aru kwijtgeraakt. Onze landgenoot steeg in de door Mikel Landa gewonnen etappe echter weer boven zichzelf uit en doet nog volop mee om de prijzen.

Met zes fikse cols werd de elfde rit in Andorra over 138 kilometer een van de zwaarste in de historie van de Vuelta genoemd. De klassementsmannen hielden de benen lang stil, totdat Froome op de vierde berg door het ijs zakte.

Maarten werd vandaag 123e.

Gelijk vanuit het vertrek gingen we de eerste klim al op. Ik vond snel mn ritme en kon goed meekomen in de groep waar ik zat. Jammer genoeg kwam Froome terug van een valpartij en begon Sky op kop te rijden. Mijn tempo naar de knoppen. Het heeft een klim geduurd voor ik weer in een goed groepje kwam. Daarmee ben ik naar de finish gereden.

Share "Vuelta in de bergen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1468 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1480 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1481 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...