sep 2, 1846 dagen ago

Vuelta in de bergen

Vuelta in de bergen

Tom Dumoulin is in de koninginnenrit van de Vuelta z’n rode leiderstrui aan Fabio Aru kwijtgeraakt. Onze landgenoot steeg in de door Mikel Landa gewonnen etappe echter weer boven zichzelf uit en doet nog volop mee om de prijzen.

Met zes fikse cols werd de elfde rit in Andorra over 138 kilometer een van de zwaarste in de historie van de Vuelta genoemd. De klassementsmannen hielden de benen lang stil, totdat Froome op de vierde berg door het ijs zakte.

Maarten werd vandaag 123e.

Gelijk vanuit het vertrek gingen we de eerste klim al op. Ik vond snel mn ritme en kon goed meekomen in de groep waar ik zat. Jammer genoeg kwam Froome terug van een valpartij en begon Sky op kop te rijden. Mijn tempo naar de knoppen. Het heeft een klim geduurd voor ik weer in een goed groepje kwam. Daarmee ben ik naar de finish gereden.

Share "Vuelta in de bergen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...