apr 9, 2725 dagen ago

Voorseizoen zit erop, nu naar de Giro

Voorseizoen zit erop, nu naar de Giro

Maarten zijn voorseizoen zit erop. Er is nu weer tijd om veel te rusten en om weer goed te trainen voor de komende koersen zoals de Giro. Hier zijn reactie over het voorseizoen:

Met een glimlach op mijn gezicht kijk ik terug op de wedstrijden van de afgelopen maand. Alles kwam op het juiste moment op zn plaats. Om met een perfecte vorm de klassiekers in te gaan. In Parijs Roubaix was ik dus in vorm. De strategie die ik koos was er alleen een die velen hadden, wegkomen voordat de hogesnelheidslijn van Fabian vertrok. Dat lukte me een paar keer, dat koste me zoveel energie dat ik op het moment suprême nog ff moest bijkomen van mijn inzet. Het zien van de kracht van mijn ploeg, gaf me de impuls om weer op te veren. Nogmaals mijn steen bijdragen aan het collectief waarmee we bijna de koers winnen heeft me veel voldoening gegeven. En ik weet weer dat ik meedoe met de besten van het wielerpeloton. Nu uitrusten en weer voorbereiden voor de Giro!

Share "Voorseizoen zit erop, nu naar de Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...