feb 14, 2046 dagen ago

Voorbereiding op de grote klassiekers…

Voorbereiding op de grote klassiekers…

Maarten is na zijn val weer volop in training om zich voor te bereiden op de komende koersen. Samen met de ploeg werkt Maarten een pittig trainingsprogramma af in het zonnige Spanje.

De volgende koersen gaat Maarten van start:
18-22 februari Ruta del Sol
28 februari Omloop het Nieuwsblad
1 maart Kuurne Brussel Kuurne
8 maart Strade Bianchi
10-17 maart Tirreno
Milaan san Remo
E3 prijs
Gent Wevelgem
Ronde van Vlaanderen
Parijs Roubaix

ik zit weer in Spanje voor het laatste trainingskamp. Volgende week Ruta del Sol. Ben weer bijna 100% dus dat is fijn. Heb een week last gehad en aangepast getraind. Daarna weer gewoon kunnen trainen!

Share "Voorbereiding op de grote klassiekers…" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...