mei 22, 2684 dagen ago

Visconti wint zijn 2e

Visconti wint zijn 2e

Giovanni Visconti heeft zijn tweede dagzege te pakken in de Giro d’Italia. De Italiaan bleef in de zeventiende etappe, van Caravaggio naar Vicenza over 214 kilometer, de groep met de favorieten knap voor. Maarten deed het rustig aan vandaag en finishte als 136e:

Heerlijk een dagje om te herstellen, dat kon ik goed gebruiken na gisteren. Het weer was goed en het parcours vlak tot de laatste 22km. In de groupetto kon ik losfietsen naar de finish. Morgen een semi rustdag met een tt van 20km!

Share "Visconti wint zijn 2e" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...