aug 25, 2587 dagen ago

Vattenfall classic

Vattenfall classic

De Duitser John Degenkolb van Argos heeft de Vattenfall Cyclassics op zijn naam geschreven. Hij bleef in de sprint zijn landgenoot André Greipel net voor.

De achttiende editie, 246 kilometer lang en met vier keer de Waseberg, kwam pas laat op gang. Op veertig kilometer van de in de Hamburg getrokken streep sprong Rick Flens weg, maar hij en Manuele Boaro slaagden er niet in om voor de grote groep aan de derde beklimming van de Waseberg (nog dertig kilometer) te beginnen.

Maarten finishte kort achter Degenkolb als 42e.

Vattenfall classic staat altijd garant voor spektakel. We hadden ons strijdplan klaar om vooruit te blijven in de finale. Met heel wat sprinters was dat uiteindelijk onbegonnen werk. Volgende koers is de Sea Port Classic!

Share "Vattenfall classic" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...