aug 25, 2508 dagen ago

Vattenfall classic

Vattenfall classic

De Duitser John Degenkolb van Argos heeft de Vattenfall Cyclassics op zijn naam geschreven. Hij bleef in de sprint zijn landgenoot André Greipel net voor.

De achttiende editie, 246 kilometer lang en met vier keer de Waseberg, kwam pas laat op gang. Op veertig kilometer van de in de Hamburg getrokken streep sprong Rick Flens weg, maar hij en Manuele Boaro slaagden er niet in om voor de grote groep aan de derde beklimming van de Waseberg (nog dertig kilometer) te beginnen.

Maarten finishte kort achter Degenkolb als 42e.

Vattenfall classic staat altijd garant voor spektakel. We hadden ons strijdplan klaar om vooruit te blijven in de finale. Met heel wat sprinters was dat uiteindelijk onbegonnen werk. Volgende koers is de Sea Port Classic!

Share "Vattenfall classic" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...