apr 10, 3087 dagen ago

Valkenburg WK Ploegentijdrit: Een eerste verkenning!

Amper hersteld van Parijs-Roubaix stond vandaag Maartens tijdritmachine alweer klaar in Limburg om het parcours van het WK Ploegentijdrit te verkennen. Met een brede selectie was Rabobank aanwezig om in verschillende formaties het parcours af te tasten. Genoeg stof tot nadenken, wie moeten er worden er opgesteld? In welke volgorde moeten we gaan rijden? Al met al een uitdaging voor de komende maanden. Een WK in eigen land is toch extra motiverend!

Maarten zelf zei er het volgende over:

Ik kon eigenlijk niet goed in mijn ritme komen op het parcours omdat ik de blaren van Parijs-Roubaix nog op mijn handen had staan. Daarnaast is mijn verkoudheid ook nog niet voorbij en heb ik nog steeds een last van een nare hoest.

Share "Valkenburg WK Ploegentijdrit: Een eerste verkenning!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...