mrt 8, 2760 dagen ago

Uit vorm? of een lekke band?

Uit vorm? of een lekke band?

De vijfde etappe van Parijs-Nice is gewonnen door Richie Porte, die ook de leiderstrui pakte. In de rit over 176 kilometer met zes beklimmingen, sprong de Australiër van Team Sky in de slotklim weg. 2e werd Denis Menchov. Maarten finishte als 92e:

Vandaag heb ik alles gegeven om vooraan te beginnen op de laatste klimmetjes van de dag. Na twee lekke banden waarvan er een langzaam leeg liep twijfelde ik aan mijn vorm. Gelukkig was de verlossing snel gerealiseerd… Een volle band maakt echt een enorm verschil. Dus met goede moed reed ik op kop het voorlaatste klimmetje over. Robert afzettend bij de rest van de Blanco mannen die hem netjes van voren hielden. Hij mocht het afronden en daar kwam een ander resultaat uit dan dat we gepland hadden.

Share "Uit vorm? of een lekke band?" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...