jun 30, 3012 dagen ago

Tour van start

Tour van start

De eerste 6 km van Maarten zijn Tour de France zitten erop. De proloog in Luik leverde een 93e plek op voor Maarten. Zijn reactie:

TDF2012 is begonnen. De proloog ging redelijk maar had meer verwacht. Voel wel dat de benen goed zijn dus morgen wordt een mooie dag door de ardennen.

Er was vandaag één renner de baas. Want Fabian Cancellara liet weer eens zien dat de race tegen de klok zijn specialiteit is. Hij won oppermachtig en start morgen in het geel.

Share "Tour van start" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...