aug 5, 2240 dagen ago

Tour of Utah

Tour of Utah

Moreno Hofland heeft zijn rentree in het peloton gevierd met de overwinning in de eerste etappe van de Ronde van Utah. De Belkin-renner was in de rit van en naar Cedar City over 182 kilometer de snelste in de massasprint.

Maarten finishte als 121e.

Eerste etappe en meteen een overwinning voor de ploeg!! Het was hard werken en als het zo gaat doe ik het met veel plezier. Mijn benen waren goed en daar ben ik blij mee, zeker gezien dit mijn eerste koers weer is na het NK. Morgen hopelijk op herhaling, maar eerst nog ff goed herstellen.

Share "Tour of Utah" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...