feb 23, 2406 dagen ago

Tour of Oman

Maarten zijn ronde van Oman zit erop. Na de ronde van Qatar is hij goed door de ronde van Oman gekomen. Alles in het teken om volgende week op scherp te staan in de omloop het nieuwsblad.

Chris Froome heeft net als vorig jaar de Ronde van Oman op zijn naam geschreven. De Brit van Sky kwam in de slotrit niet meer in de problemen.

De zege in de 146,5 kilometer lange etappe, van As Shifa naar Matrah Corniche, ging naar de Duitser André Greipel. Hij sprintte naar zijn derde overwinning. Tweede werd Nacer Bouhanni (FDJ), derde Sam Bennett (NettApp-Endura). Maarten finishte als 94e in de laatste etappe.

Fijn zo’n laatste dag. Het lijkt wel of ik minder pijn had vandaag. Alles draaide als een tierelier. Helaas moest ik in de laatste plaatselijke omloop van mijn fiets. De rest van de dag zat ik telkens goed van voren. Nu huiswaarts!

Share "Tour of Oman" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...