jul 31, 2609 dagen ago

Tour of Danmark

Tour of Danmark

Magnus Cort Nielsen is de eerste leider in de Ronde van Denemarken. De 20-jarige coureur van Team Cult Energy was in de eerste etappe van Silkeborg naar Varde de snelste in de sprint van een groepje van drie Denen.

Maarten finishte als 57e:

Eerste etappe was er meteen een in stijl van de omgeving. Gravel weg halverwege de koers en een finale ronde met veel bochten. Omdat we de boel op de kant hadden geprobeerd te rijden waren we iets minder in de finale. En als er dan een valpartij net voor Theo gebeurt zijn we gezien. Ikzelf heb mn goede benen meegenomen en was blij dat toen ik lek reed in de finale er nog maar 2 km te doen was. Ik ga voor het klassment rijden de komende dagen!

Share "Tour of Danmark" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...