jun 14, 2656 dagen ago

Tour de Luxenbourg

Tour de Luxenbourg

Maarten is alweer een aantal dagen onderweg in de ronde van Luxenburg. Vandaag de 2e etappe. Dit werd een prooi voor de Italiaan Giacomo Nizzolo. Hij won de sprint van een groep van ongeveer 30 man.

Maarten finishte als 86e. Zijn reactie:

Een mooie koersdag vandaag, en met het zonnetje erbij was de finale één waar ik zin in had. Toch had ik het graag anders gehad. Een klim voor de laatste omloop moest ik mn eigen tempo gaan rijden berg op. De groep waar ik in kwam reed niet meer voor de overwinning. Jammer dus, ik zal naar morgen kijken. Wel mooi om de ploeg goed te zien rijden.

Share "Tour de Luxenbourg" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...