mrt 12, 2385 dagen ago

Tirreno Adriatico van start

Tirreno Adriatico van start

Omega Pharma-Quick Step heeft zijn favorietenrol in de ploegentijdrit van Tirreno-Adriatico waargemaakt. De ploeg, die in 2012 en 2013 de wereldtitel voor merkenteams won, noteerde de beste tijd en heeft in Mark Cavendish de eerste leider in de etappekoers.

De Belkin formatie met Maarten werd degelijk 9e op 37 seconden.

Altijd spannend een ploegentijdrit. Vooral op de eerste dag, ik weet dan nog niet hoe goed de benen aanvoelen en dan ook hoe rijden de anderen. Gelukkig liep het binnen de ploeg goed en waren mijn benen beter dan ik dacht. Volgens mij is dit een goede basis voor onze klassementsmannen. Voor mij een opsteker, laat de komende dagen maar komen.

Share "Tirreno Adriatico van start" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...