mrt 11, 3118 dagen ago

Tirreno Adriatico, 5e etappe

Na het schrappen van de Passo Lanciano op zaterdag was de 196 kilometer lange rit van Martiniscuro naar Prato di Tivo, zondag de eerste en meteen ook de enige bergrit in de Tirreno Adriatico.

Vincenzo Nibali (Liquigas) schreef de koninginnenrit, met de 20 kilometer lange beklimming van de Paso Roseto en de helling naar Prato di Tivo, op 1400 meter hoogte het dak van de Tirreno, op zijn naam. Hij haalde daarmee zijn gram nadat hij een dag eerder door ploeggenoot Peter Sagan in het zicht van de finish werd voorbijgestoken. Steven Kruijswijk was op iets meer dan tweeënhalve minuut achterstand de eerste renner van Rabobank die het skioord in de Apennijnen bereikte. (bron rabosport.nl)

Maarten finishte daarachter als 80e. Hier zijn reactie.

Veel hoogtemeters door een mooie omgeving was het decoor. Goeie benen hielden me lang voor in de groep. De laatste klim op eigen tempo gedaan.

Share "Tirreno Adriatico, 5e etappe" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...