mrt 11, 3039 dagen ago

Tirreno Adriatico, 5e etappe

Na het schrappen van de Passo Lanciano op zaterdag was de 196 kilometer lange rit van Martiniscuro naar Prato di Tivo, zondag de eerste en meteen ook de enige bergrit in de Tirreno Adriatico.

Vincenzo Nibali (Liquigas) schreef de koninginnenrit, met de 20 kilometer lange beklimming van de Paso Roseto en de helling naar Prato di Tivo, op 1400 meter hoogte het dak van de Tirreno, op zijn naam. Hij haalde daarmee zijn gram nadat hij een dag eerder door ploeggenoot Peter Sagan in het zicht van de finish werd voorbijgestoken. Steven Kruijswijk was op iets meer dan tweeënhalve minuut achterstand de eerste renner van Rabobank die het skioord in de Apennijnen bereikte. (bron rabosport.nl)

Maarten finishte daarachter als 80e. Hier zijn reactie.

Veel hoogtemeters door een mooie omgeving was het decoor. Goeie benen hielden me lang voor in de groep. De laatste klim op eigen tempo gedaan.

Share "Tirreno Adriatico, 5e etappe" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...