mrt 9, 1658 dagen ago

Tirreno-Adriatico

Tirreno-Adriatico

De openingsetappe in Tirreno-Adriatico, een ploegentijdrit van 22,7 kilometer rond Lido di Camaiore, is gewonnen door BMC. De Amerikanen waren nipt sneller dan de Belgen van Etixx-QuickStep: 23.55 om 23.57.

Maarten reed met de ploeg naar een 11e tijd.

Ik vind het altijd spannend om een ploegentijdrit te rijden en vandaag ook weer. De adrenaline gierde weer door mijn lijf vanmorgen en ik was blij dat ik even stoom kon afblazen bij de verkenning van het parkoers. Dat hielp om te ontspannen en de focus te vinden voor de gezonde spanning. Inmiddels weet ik dat de sterkste in de ploeg de stabiliserende factor moet zijn en daarmee het gemiddelde omhoog kan halen. Snel zijn met een ploeg is egaal een snelheid rijden dus daar heb ik me voor ingezet. We hebben het maximale gegeven als ik af ga op mijn gevoel op de finish en de gezichten van mn ploeggenoten las. En als je na 4 ploegen gestarte ploegen al 3e staat weet ik al dat we blij mogen zijn als we na alle ploegen nog bij de eerste 10 staan. 11 is dus een resultaat waar we vooral van het proces kunnen leren hoe we het de volgende keer met deze groep nog beter kunnen doen. Mijn gevoel is goed en dus kan ik ook leven met het resultaat. Ook weet ik dat we een hoog niveau hebben en dat we de komende dagen voor de winst gaan rijden.

Share "Tirreno-Adriatico" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...