sep 2, 2214 dagen ago

Tijdrit ronde van Spanje

Klassementsleider Nairo Quintana is in de Vuelta hard onderuit gegaan in de 36,7 kilometer lange tijdrit tussen Real Monastario de Santa Maria de Veruela en Borja van de Vuelta. De Colombiaan kwam binnen op 4.07 van dagwinnaar Tony Martin en verloor zijn rode trui aan Alberto Contador.

Maarten werd 109e in de tijdrit.

Prima tijdrit gereden. Een beetje tussen doorrijden en op tijd binnen komen gereden. Een semi rustdag zoals ik dat noem. Dus dan is elk resultaat goed. Na gisteren is het voor mij wel lekker om zo in het koersritme te komen. Morgen gaan we weer de bergen in.

Share "Tijdrit ronde van Spanje" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...