mei 22, 2315 dagen ago

Tijdrit Giro

Rigoberto Urán heeft Cadel Evans uit de leiderstrui in de Giro d’Italia gereden. De Colombiaanse renner van Omega Pharma-Quick-Step won de twaalfde etappe, een individuele tijdrit over 41,9 kilometer, en maakte zijn 57 seconden achterstand op de Australiër van BMC meer dan goed.

Maarten finishte als 90e. Hij had de pech om nog in het slechte weer te fietsen.

Wat een mooie tijdrit vandaag, het gebied, de mooie geleidelijke hellingen en het vlakke stuk halverwege. Wat had ik dan ook graag een hoger doel gehad dan alleen maar heel over de finish komen. Morgen denk ik een van de laatste sprint etappes…

Share "Tijdrit Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...