aug 16, 2593 dagen ago

Tijdrit Eneco Tour

Lars Boom heeft zijn leidende positie in de Eneco Tour behouden.In de vijfde etappe, een tijdrit over 13,2 kilometer, werd de kopman van Belkin tiende, op 0.20 van ritwinnaar Sylvain Chavanel. De Fransman (Omega Pharma-Quick Step) klom naar de tweede plaats op 0.04 van Boom.

Maarten reed ook een goede tijdrit en finishte op 39 tellen als 25e.

De tijdrit is voor mij altijd een uitdaging om aan te gaan. Zeker als het parkoers mij ligt. Vandaag liep het lekker en kon ik goed diep gaan. Ook al heb ik niet helemaal mijn doel gehaald kwa uitslag, ben ik blij met mijn presteren. Morgen en zondag ga ik mn goede benen nodig hebben.

Share "Tijdrit Eneco Tour" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...