aug 13, 1792 dagen ago

Tijdrit Eneco Tour

Tijdrit Eneco Tour

Jos van Emden heeft de tijdrit in de Eneco Tour op zijn naam geschreven. De Nederlander van Lotto-Jumbo was in de 13,9 kilometer rond Hoogerheide vijf seconden sneller dan zijn ploeggenoot Wilco Kelderman.

Het duo van Lotto-Jumbo hield op het technische parcours, met start en finish op klinkers en een pittige heuvel bij Woensdrecht, andere ervaren hardrijders als Adriano Malori (+0.07), Lars Boom (+0.07) en Mathias Brändle (0.11) achter zich.

Maarten werd vandaag 63e.

Ik zat wel lekker in mn ritme maar dat was niet snel genoeg. Kon daarna niet meer versnellen. Maar ja nu hebben we iig een mooi doel met de ploeg.

Share "Tijdrit Eneco Tour" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...