aug 13, 1871 dagen ago

Tijdrit Eneco Tour

Tijdrit Eneco Tour

Jos van Emden heeft de tijdrit in de Eneco Tour op zijn naam geschreven. De Nederlander van Lotto-Jumbo was in de 13,9 kilometer rond Hoogerheide vijf seconden sneller dan zijn ploeggenoot Wilco Kelderman.

Het duo van Lotto-Jumbo hield op het technische parcours, met start en finish op klinkers en een pittige heuvel bij Woensdrecht, andere ervaren hardrijders als Adriano Malori (+0.07), Lars Boom (+0.07) en Mathias Brändle (0.11) achter zich.

Maarten werd vandaag 63e.

Ik zat wel lekker in mn ritme maar dat was niet snel genoeg. Kon daarna niet meer versnellen. Maar ja nu hebben we iig een mooi doel met de ploeg.

Share "Tijdrit Eneco Tour" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...