jun 18, 1929 dagen ago

Ster ZLM Toer

Ster ZLM Toer

Roger Kluge (IAM) is de eerste leider in de Ster ZLM Toer. In de 6,4 kilometer lange proloog, met start en finish in Goes, was de Duitser met 7.30 een seconde rapper dan Martijn Keizer van Lotto-Jumbo. De Belg Victor Campenaerts eindigde op twee tellen van Kluge op de derde plaats.

Maarten reed eveneens een sterke proloog. hij finishte als 11e.

De proloog zit er op. Net buiten de top 10 maar wel een bevredigend resultaat. Ik moest er behoorlijk inkomen merkte ik aan mn beenritme met een gemiddelde van 80 omwentelingen waar ik normaal 100 heb. Wel weer de longen open gezet dus ik ben klaar voor de komende dagen.

Share "Ster ZLM Toer" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...