jun 18, 1929 dagen ago

Ster ZLM, Maarten stijgt in klassement

Ster ZLM, Maarten stijgt in klassement

André Greipel heeft de eerste etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen en ook de leiding overgenomen in het algemeen klassement. De Duitse kampioen van Lotto-Soudal was na 180 kilometer koers van Den Bosch naar Rosmalen de sterkste in de sprint van een eerste groep van 38 renners.

Maarten reed een sterke rit en werd 18e. Door de harde wind steeg Maarten daardoor van plek 11 naar 6 in het algemene klassement.

Sta nu 6e in het klassement. En dit smaakt naar meer. Dus ik ga er vol in vliegen de komende dagen. De benen zijn goed en ik heb er zin in.

Share "Ster ZLM, Maarten stijgt in klassement" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...