jun 18, 1844 dagen ago

Ster ZLM, Maarten stijgt in klassement

Ster ZLM, Maarten stijgt in klassement

André Greipel heeft de eerste etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen en ook de leiding overgenomen in het algemeen klassement. De Duitse kampioen van Lotto-Soudal was na 180 kilometer koers van Den Bosch naar Rosmalen de sterkste in de sprint van een eerste groep van 38 renners.

Maarten reed een sterke rit en werd 18e. Door de harde wind steeg Maarten daardoor van plek 11 naar 6 in het algemene klassement.

Sta nu 6e in het klassement. En dit smaakt naar meer. Dus ik ga er vol in vliegen de komende dagen. De benen zijn goed en ik heb er zin in.

Share "Ster ZLM, Maarten stijgt in klassement" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...