aug 11, 2233 dagen ago

Slotrit Tour of Utah

Slotrit Tour of Utah

Tom Danielson heeft de Ronde van Utah gewonnen. De Amerikaan van Garmin werd vijfde in de slotrit. De etappezege ging net als op zaterdag naar Cadel Evans. Hij klopte Wilco Kelderman in de sprint van een kopgroep van vijf.

Acht renners, onder wie Maarten Tjallingii, gingen in de etappe over 125,5 kilometer, met start en finish in Park City, in de aanval. Aan de voet van Empire Pass, een beklimming van de buitencategorie op twintig kilometer van de streep, werd Maarten terug gepakt.

Maarten werd uiteindelijk 50e. In het algemeen klassement werd Maarten 83e.

In de ontsnapping vandaag, in stijl afsluiten dan maar. En nu naar huis! Met een perfecte voorbereiding in de benen op naar de Vuelta!

Share "Slotrit Tour of Utah" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...