aug 11, 2158 dagen ago

Slotrit Tour of Utah

Slotrit Tour of Utah

Tom Danielson heeft de Ronde van Utah gewonnen. De Amerikaan van Garmin werd vijfde in de slotrit. De etappezege ging net als op zaterdag naar Cadel Evans. Hij klopte Wilco Kelderman in de sprint van een kopgroep van vijf.

Acht renners, onder wie Maarten Tjallingii, gingen in de etappe over 125,5 kilometer, met start en finish in Park City, in de aanval. Aan de voet van Empire Pass, een beklimming van de buitencategorie op twintig kilometer van de streep, werd Maarten terug gepakt.

Maarten werd uiteindelijk 50e. In het algemeen klassement werd Maarten 83e.

In de ontsnapping vandaag, in stijl afsluiten dan maar. En nu naar huis! Met een perfecte voorbereiding in de benen op naar de Vuelta!

Share "Slotrit Tour of Utah" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1468 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1480 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1481 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...