mrt 15, 1573 dagen ago

Slotrit Tirreno Adriatico

Slotrit Tirreno Adriatico

Greg van Avermaet heeft de 51ste Tirreno-Adriatico op zijn naam geschreven. De Belg hield na de afsluitende tijdrit de Slowaak Peter Sagan welgeteld één seconde achter zich in het klassement.

Sagan stond in de algemene rangschikking acht tellen achter Van Avermaet. In de ruim tien kilometer door San Benedetto del Tronto zette de wereldkampioen op de weg een scherpe tijd neer: 11.32. Van Avermaet haalde dat niet, maar bleef net binnen de marge die hij mocht prijsgeven.

Maarten finishte als 43e.

Vandaag de tijdrit. 10km vind ik normaal wat aan de korte kant. En dat was vandaag dus ook weer het geval… Gisteren ging het beter, de laatste ronden op de plaatselijke ronde goed mn werk gedaan. Tot dat ik achter de grote val partij zat en ver achter in het peloton weer verder moest. Lekker om weer goed te zijn. Nu een paar dagen genieten van de Italiaanse keuken tot zaterdag Milaan San Remo.

Share "Slotrit Tirreno Adriatico" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...