mrt 15, 1652 dagen ago

Slotrit Tirreno Adriatico

Slotrit Tirreno Adriatico

Greg van Avermaet heeft de 51ste Tirreno-Adriatico op zijn naam geschreven. De Belg hield na de afsluitende tijdrit de Slowaak Peter Sagan welgeteld één seconde achter zich in het klassement.

Sagan stond in de algemene rangschikking acht tellen achter Van Avermaet. In de ruim tien kilometer door San Benedetto del Tronto zette de wereldkampioen op de weg een scherpe tijd neer: 11.32. Van Avermaet haalde dat niet, maar bleef net binnen de marge die hij mocht prijsgeven.

Maarten finishte als 43e.

Vandaag de tijdrit. 10km vind ik normaal wat aan de korte kant. En dat was vandaag dus ook weer het geval… Gisteren ging het beter, de laatste ronden op de plaatselijke ronde goed mn werk gedaan. Tot dat ik achter de grote val partij zat en ver achter in het peloton weer verder moest. Lekker om weer goed te zijn. Nu een paar dagen genieten van de Italiaanse keuken tot zaterdag Milaan San Remo.

Share "Slotrit Tirreno Adriatico" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...