feb 15, 2332 dagen ago

Slotrit Qatar

Slotrit Qatar

Niki Terpstra heeft de eindzege in de Ronde van Qatar gegrepen. De renner van Omega Pharma-Quick Step zag in de zesde en laatste etappe zijn leidende positie niet meer in gevaar komen.

De Fransman Arnaud Demare wond de laatste in de massasprint. Maarten werd 45e. in het algemene klassement werd Maarten 51e.

Dat was nog een etappe brommeren voor de ploeg. Dat ging goed. Met een beetje mazzel gaat het volgende keer nog beter. Met een goed gevoel en met heel wat extra kilometers in de benen ga ik naar Oman voor de volgende ronde. Ik heb er zin in!

Share "Slotrit Qatar" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...