feb 15, 2414 dagen ago

Slotrit Qatar

Slotrit Qatar

Niki Terpstra heeft de eindzege in de Ronde van Qatar gegrepen. De renner van Omega Pharma-Quick Step zag in de zesde en laatste etappe zijn leidende positie niet meer in gevaar komen.

De Fransman Arnaud Demare wond de laatste in de massasprint. Maarten werd 45e. in het algemene klassement werd Maarten 51e.

Dat was nog een etappe brommeren voor de ploeg. Dat ging goed. Met een beetje mazzel gaat het volgende keer nog beter. Met een goed gevoel en met heel wat extra kilometers in de benen ga ik naar Oman voor de volgende ronde. Ik heb er zin in!

Share "Slotrit Qatar" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...