mrt 16, 2020 dagen ago

Slotrit Parijs – Nice

Slotrit Parijs – Nice

Richie Porte heeft Parijs-Nice op zijn naam geschreven. De Australiër van de Sky-formatie won de afsluitende klimtijdrit over 9,6 kilometer op de Col d’Eze en reed de Fransman Tony Gallopin uit de leiderstrui.

Maarten finishte in de klimtijdrit als 73e.

Laatste etappe zit er op. Nu kan ik mijn luchtwegen rust gaan geven zodat mijn hele lichaam de vorm van mijn benen krijgt. Vandaag dan ook maar gedaan of ik kort in het klassement stond en meteen met mn neus op de feiten gedrukt. Meer dan 2en halve minuut achterstand op 9km. Daarom sta ik dus niet kort in het klassement. Wel lekker gereden daardoor. Op naar Milaan San Remo.

Share "Slotrit Parijs – Nice" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...