aug 18, 2591 dagen ago

Slotetappe Eneco Tour

Slotetappe Eneco Tour

Zdenek Stybar van de Belgische ploeg Omega Pharma-Quick-Step schrijft de Eneco Tour op zijn naam. De Tsjech wint de zevende en laatste rit en maakt tevens de 0.09 achterstand goed op de drager van de witte trui, Tom Dumoulin. Lars Boom en Wilco Kelderman lieten zich ook goed van voren zien, van de belkin formatie.

Maarten finishte als 75e. In het algemene klassement werd Maarten uiteindelijk 107e;

Mooi om in Vlaanderen te eindigen. En we reden in stijl de laatste etappe vol om te winnen. Top dat Lars nog even de punten trui pakt terwijl hij 3e in de etappe wordt. Na gisteren waren mijn benen behoorlijk hersteld en kon ik goed mijn werk doen. Ik ben blij dat mijn benen vandaag weer goed voelden. Op naar Hamburg volgende week. En vrijdag nog even in Almelo rijden.

Share "Slotetappe Eneco Tour" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...