apr 8, 1917 dagen ago

Scheldeprijs, wederom Kristoff

Scheldeprijs, wederom Kristoff

Drie dagen na zijn zege in de Ronde van Vlaanderen heeft Alexander Kristoff ook de 103de editie van de Scheldeprijs gewonnen. De Belg Edward Theuns werd tweede voor de Wit-Rus Yauheni Hoetarovitsj.

De Noor van de Katjoesja-formatie, die vorige week ook in de Driedaagse De Panne al superieur was met drie dagprijzen en de eindzege, won in Schoten de sprint van het eerste deel van het peloton, dat na een zware valpartij in de slotkilometer uiteen was gevallen.

Maarten finishte als 136e. Zondag mag Maarten wederom aan de bak in Parijs-Roubaix.

Vandaag de Scheldeprijs gereden. Ging goed, mn benen zijn weer hersteld en deze koers geheel in voorbereiding op Roubaix gereden. Morgen gaan we de stenen verkennen.

Share "Scheldeprijs, wederom Kristoff" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...