apr 8, 1993 dagen ago

Scheldeprijs, wederom Kristoff

Scheldeprijs, wederom Kristoff

Drie dagen na zijn zege in de Ronde van Vlaanderen heeft Alexander Kristoff ook de 103de editie van de Scheldeprijs gewonnen. De Belg Edward Theuns werd tweede voor de Wit-Rus Yauheni Hoetarovitsj.

De Noor van de Katjoesja-formatie, die vorige week ook in de Driedaagse De Panne al superieur was met drie dagprijzen en de eindzege, won in Schoten de sprint van het eerste deel van het peloton, dat na een zware valpartij in de slotkilometer uiteen was gevallen.

Maarten finishte als 136e. Zondag mag Maarten wederom aan de bak in Parijs-Roubaix.

Vandaag de Scheldeprijs gereden. Ging goed, mn benen zijn weer hersteld en deze koers geheel in voorbereiding op Roubaix gereden. Morgen gaan we de stenen verkennen.

Share "Scheldeprijs, wederom Kristoff" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...