apr 3, 1633 dagen ago

Sagan wint in Vlaanderen, Vanmarcke 3e

Sagan wint in Vlaanderen, Vanmarcke 3e

Peter Sagan heeft de jubileumeditie van de Ronde van Vlaanderen gewonnen. De Slowaakse wereldkampioen kwam na een enerverende koers solo over de meet.

De renner van Tinkoff reed bij de tweede beklimming van de Paterberg (de top lag op 13 kilometer) weg bij zijn medevluchter Sep Vanmarcke. De Belg werd derde, achter drievoudig winnaar Fabian Cancellara.

Maarten reed in dienst van Sep Vanmarcke. Die viel tot 2x toe en wist toch terug in de wedstrijd te komen dankzij zijn ploeggenoten. Maarten moest uiteindelijk genoegen nemen met een 95e plek.

Wat een koers! We hadden een plan. Maar er liepen heel wat plannetjes doorelkaar. En als er dan ook nog een van onze renners uitvalt. Moet je aanpassen. Dus toen we in de heuvelzone kwamen moesten we anders gaan koersen. Alles viel gelukkig op zn plek. Met de 3e plek van Sep

Share "Sagan wint in Vlaanderen, Vanmarcke 3e" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...