sep 8, 1840 dagen ago

Rustdag Vuelta en WK TTT

Rustdag Vuelta en WK TTT

Maarten genoot vandaag van een welverdiende rustdag. En niet onbelangrijk want morgen is er de individuele tijdrit waar Maarten wil laten zien dat hij in een goede vorm steekt. Tevens is vandaag bekend geworden dat Maarten naar het WK mag om de ploegentijdrit te rijden.

Vandaag rustdag en de benen lekker laten vallen. Morgen de lange tijdrit waar ik naar uitkijk om te rijden. Ook is de kogel door de kerk, vrijdag ga ik naar huis om uitgerust naar USA te vertrekken op maandag. Dat geeft mij de tijd om heel even thuis te ademen. Het volgende hoogtepunt van het seizoen staat alweer te wachten, op mn tt fiets het WK ploegentijdrit knallen. Niet blij om te moeten afstappen wel fijn om rust te pakken voor mn reis en mn focus te kunnen weerleggen naar de TTT in Richmond.

Share "Rustdag Vuelta en WK TTT" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...