mei 9, 1603 dagen ago

Rustdag!

Rustdag!

Na 3 dagen sensatie in Gelderland heeft de Giro al zijn eerste rustdag. Maarten is met de blauwe trui in de tas vertrokken richting Italië. Morgen is er een etappe van 191km van Catanzaro naar Praia a Mare.

Heerlijk zo’n rustdag. Weer tot mezelf komen. Alle berichten die binnen zijn gekomen lezen en beantwoorden. Super leuk. Na deze geslaagde opening van de Giro weer eens in het rondeboek kijken wat er gaat komen.

Share "Rustdag!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...