mei 2, 2258 dagen ago

Rundum den finanzplatz

Rundum den finanzplatz

De Noor Alexander Kristoff heeft de 53ste editie van Rundum den Finanzplatz gewonnen. De Katjoesja-renner troefde in de 202 kilometer lange koers de Duitser John Degenkolb af in de eindsprint.

Fabian Wegmann, Aleksandr Kolobnev, Cesare Benedetti, Maciej Paterski en Samuel Dumoulin slaagden er bij de tweede beklimming van de Mammolshein (26% op het steilste gedeelte) in een gaatje te slaan, maar het (flink uitgedunde) peloton wist het gat te dichten in de 30 resterende kilometers.

Vandaag weer mn eerste koers gereden in Frankfurt. Op het vlakke voelde ik me echt super en de bergjes op moet ik nog wel wat verbeteren voor de Giro. Dus nog een paar dagen trainen en dan ben ik er klaar voor!

Share "Rundum den finanzplatz" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...