mei 2, 2334 dagen ago

Rundum den finanzplatz

Rundum den finanzplatz

De Noor Alexander Kristoff heeft de 53ste editie van Rundum den Finanzplatz gewonnen. De Katjoesja-renner troefde in de 202 kilometer lange koers de Duitser John Degenkolb af in de eindsprint.

Fabian Wegmann, Aleksandr Kolobnev, Cesare Benedetti, Maciej Paterski en Samuel Dumoulin slaagden er bij de tweede beklimming van de Mammolshein (26% op het steilste gedeelte) in een gaatje te slaan, maar het (flink uitgedunde) peloton wist het gat te dichten in de 30 resterende kilometers.

Vandaag weer mn eerste koers gereden in Frankfurt. Op het vlakke voelde ik me echt super en de bergjes op moet ik nog wel wat verbeteren voor de Giro. Dus nog een paar dagen trainen en dan ben ik er klaar voor!

Share "Rundum den finanzplatz" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...