jun 15, 1847 dagen ago

Rund um Köln

Rund um Köln

Tom Boonen heeft de 99ste editie van Rund um Köln op zijn naam geschreven. De Belg van Etixx-Quick Step won na de koers van 196 kilometer de sprint van een kopgroep van vijf renners, voor de Belg Edward Theuns (Topsport Vlaanderen) en de Duitser Andreas Schillinger (Bora-Argon 18).

Het vijftal bleef tijdens de beklimming van de laatste van elf gecategoriseerde beklimmingen over van een omvangrijke kopgroep, waartoe ook Moreno Hofland, Maarten Tjallingii, Michel Kreder, Antwan Tolhoek, Sam Oomen en Maurits Lammertink behoorden.

Maarten redde het niet in de kopgroep en werd uiteindelijk 84e.

Het ging vandaag echt boven verwachting goed. Had alleen behoorlijk wat werk gedaan voor Moreno en dat merkte ik toen we met 5 wegreden met 40km te gaan. Zat mee dus met de groep die wegbleef maar moest passen op een klein klimmetje waar ze vol op doortrokken. Goed gevoel iig voor komende koersen. Ster ZLM komende woensdag.

Share "Rund um Köln" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...