apr 6, 2286 dagen ago

Ronde van Vlaanderen

Ronde van Vlaanderen

Fabian Cancellara heeft voor de derde keer de Ronde van Vlaanderen op zijn naam geschreven. De Zwitser van Trek won in Oudenaarde na 259 kilometer koers de sprint van een kopgroep van vier man.

Greg van Avermaet, die de finale kleur had gegeven met zijn aanvalslust, was de eerste verliezer. De Belg werd gevolgd door zijn landgenoten Sep Vanmarcke en Stijn Vandenbergh.

Maarten finishte als 80e.

wat een mooie koers, een nieuw parcours wat de ronde weer in ere hersteld heeft. En er werd gekoerst, dat was ook gaaf. Ik deed mijn best om in een kopgroep te komen na de molenberg. Jammer genoeg hapte er niemand. Later nog eens mee gezeten met 25 man. Met goede benen moet wel alles mee blijven zitten anders wordt het toch nog zwaar. Na mijn derde lekke band van de dag ging mijn kaarsje uit. Heel mooi om dan Sep op het podium te zien staan!

Share "Ronde van Vlaanderen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...