apr 6, 2365 dagen ago

Ronde van Vlaanderen

Ronde van Vlaanderen

Fabian Cancellara heeft voor de derde keer de Ronde van Vlaanderen op zijn naam geschreven. De Zwitser van Trek won in Oudenaarde na 259 kilometer koers de sprint van een kopgroep van vier man.

Greg van Avermaet, die de finale kleur had gegeven met zijn aanvalslust, was de eerste verliezer. De Belg werd gevolgd door zijn landgenoten Sep Vanmarcke en Stijn Vandenbergh.

Maarten finishte als 80e.

wat een mooie koers, een nieuw parcours wat de ronde weer in ere hersteld heeft. En er werd gekoerst, dat was ook gaaf. Ik deed mijn best om in een kopgroep te komen na de molenberg. Jammer genoeg hapte er niemand. Later nog eens mee gezeten met 25 man. Met goede benen moet wel alles mee blijven zitten anders wordt het toch nog zwaar. Na mijn derde lekke band van de dag ging mijn kaarsje uit. Heel mooi om dan Sep op het podium te zien staan!

Share "Ronde van Vlaanderen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 74 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...