apr 6, 1999 dagen ago

Ronde van Vlaanderen

Ronde van Vlaanderen

Alexander Kristoff (Katjoesja) heeft de 99ste Ronde van Vlaanderen gewonnen. De Noor was op 28 kilometer van de streep met Niki Terpstra weggesprongen en die was hij in de sprint eenvoudig de baas.

Voor de Lotto-Jumbo formatie met Maarten verliep de 99e editie teleurstellend. Kopman Sep Vanmarcke werd uiteindelijk 53e. Maarten finishte als 103e. Volgende week is Parijs-Roubaix. Een koers waar Maarten natuurlijk fantastische resultaten heeft geboekt, met onder meer een 3e plaats in 2011.

Ronde van Vlaanderen. Soms zit het mee en soms moet je wat langer wachten voor dat het mee zit. Ik zat goed in de wedstrijd, totdat ik voren een extra inspanning deed om mee te zitten met een ontsnapping. Dat was niet het juiste moment. Daarna ben ik niet meer in de koers gekomen. Jammer.

Share "Ronde van Vlaanderen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1547 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...