apr 6, 1920 dagen ago

Ronde van Vlaanderen

Ronde van Vlaanderen

Alexander Kristoff (Katjoesja) heeft de 99ste Ronde van Vlaanderen gewonnen. De Noor was op 28 kilometer van de streep met Niki Terpstra weggesprongen en die was hij in de sprint eenvoudig de baas.

Voor de Lotto-Jumbo formatie met Maarten verliep de 99e editie teleurstellend. Kopman Sep Vanmarcke werd uiteindelijk 53e. Maarten finishte als 103e. Volgende week is Parijs-Roubaix. Een koers waar Maarten natuurlijk fantastische resultaten heeft geboekt, met onder meer een 3e plaats in 2011.

Ronde van Vlaanderen. Soms zit het mee en soms moet je wat langer wachten voor dat het mee zit. Ik zat goed in de wedstrijd, totdat ik voren een extra inspanning deed om mee te zitten met een ontsnapping. Dat was niet het juiste moment. Daarna ben ik niet meer in de koers gekomen. Jammer.

Share "Ronde van Vlaanderen" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...