okt 7, 2541 dagen ago

Ronde van Eurometropool

Ronde van Eurometropool

Maarten was de afgelopen dagen actief in de ronde van de Eurometropool. De ronde die in België werd verreden, is gewonnen door Jens Debusschere. De Belg van Lotto-Belisol werd tweede in de door John Degenkolb gewonnen vierde en laatste rit van Doornik naar Bergen en dat volstond voor de eindoverwinning.

Aanvankelijk werd Degenkolb, die al eerder de tweede etappe won, aangewezen als eindwinnaar van de rittenkoers. Na de reglementen nog eens goed bestudeerd te hebben, werd dat echter herzien.

Maarten finishte de laatste etappe als 107e. in het algemene klassement werd Maarten 72e, zijn reactie na de laatste etappe:

Laatste etappe gedaan. Massasprint was voor ons goed aangezien we niemand hadden voor het klassement. Ik heb mijn best gedaan om Theo en Greame vooraan af te zetten en met 1km te gaan waren mijn benen zo verzuurd dat het er voor mij opzat. Op naar Binche dinsdag as.

Share "Ronde van Eurometropool" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...