okt 7, 2466 dagen ago

Ronde van Eurometropool

Ronde van Eurometropool

Maarten was de afgelopen dagen actief in de ronde van de Eurometropool. De ronde die in België werd verreden, is gewonnen door Jens Debusschere. De Belg van Lotto-Belisol werd tweede in de door John Degenkolb gewonnen vierde en laatste rit van Doornik naar Bergen en dat volstond voor de eindoverwinning.

Aanvankelijk werd Degenkolb, die al eerder de tweede etappe won, aangewezen als eindwinnaar van de rittenkoers. Na de reglementen nog eens goed bestudeerd te hebben, werd dat echter herzien.

Maarten finishte de laatste etappe als 107e. in het algemene klassement werd Maarten 72e, zijn reactie na de laatste etappe:

Laatste etappe gedaan. Massasprint was voor ons goed aangezien we niemand hadden voor het klassement. Ik heb mijn best gedaan om Theo en Greame vooraan af te zetten en met 1km te gaan waren mijn benen zo verzuurd dat het er voor mij opzat. Op naar Binche dinsdag as.

Share "Ronde van Eurometropool" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1468 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1480 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1481 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...