mei 27, 2309 dagen ago

Quintana grijpt de macht

Nairo Quintana heeft in de zestiende rit van de Giro d’Italia, de gevreesde koninginnenrit met de Passo di Gavia en de Passo di Stelvio, de macht gegrepen.

Onder barre omstandigheden (sneeuw en regen) moesten drie gevreesde cols worden bedwongen. Na de 2.618 meter hoge Gavia (16,5 kilometer klimmen à 8%), de 2.758 meter hoge Stelvio (21,7 kilometer à 7,2%) volgde de slotklim (22 kilometer à 6%) naar het op 2.059 meter hoogte gelegen Val Martello.

Belkin-renner Wilco Kelderman werd knap vierde op 3.32. Maarten finishte als 90e.

Ik had er veel zin in vanmorgen maar toen ik door een sneeuwstorm moest afdalen en niks meer zag was het geen pretje meer…. Heel knap van Wilco dat hij zo blijft knokken in de koers

Share "Quintana grijpt de macht" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...