mei 17, 3050 dagen ago

Peter Sagan scoort vier op vier in California

Peter Sagan scoort vier op vier in California

De voorlopig laatste etappe voor de sprinters heeft de Raboploeg in de Tour of California het eerste bescheiden prijsje opgeleverd. Michael Matthews werd derde in Clovis, waar Peter Sagan andermaal een klasse apart was. Op de Slowaak stond geen maat, al was het verschil met de rest niet extreem. Michael Matthews was een van de renners, die hem nog enigszins konden bedreigen. De Australiër werd goed gelanceerd door Paul Martens. Matthews was in de laatste meters zelfs iets sneller dan Sagan, maar het verschil bleek te groot om te overbruggen. Tijdens de etappe onderscheidden Wilco Kelderman (foto) en Bram Tankink zich in twee ontsnappingen. Kelderman raapte daarbij bonificatieseconden op en daardoor klom hij naar de negende plaats in het klassement.

Maarten finishte als 30e. Zijn reactie is als volgt:

Warm, nee heet was het. Het leek wel of ik een drinkwedstrijd aan het doen was op de fiets. Gelukkig voelde ik me weer helemaal hersteld en kon ik goed meekomen. De sprint liep goed met Michael op plek 3. Morgen de TT!

Share "Peter Sagan scoort vier op vier in California" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...