apr 13, 2358 dagen ago

Parijs Roubaix(update)

Parijs Roubaix(update)

Niki Terpstra heeft de 112de editie van Parijs-Roubaix gewonnen.

De renner van Omega Pharma – Quick-Step sprong weg op zes kilometer van het Velodrome in Roubaix en bekroonde zijn solo met de zege.

Maarten finishte als 51e. Als ploeg reed Belkin een aardige koers. Waarbij Sep Vanmarcke genoegen moest nemen met een 4e plaats.

Gisteren had ik eindelijk weer de benen van MSR. En wat een mooi werk van team Belkin! Alles liep als een trein totdat ik de eerste stenen van het bos raakte. Mijn hendel van mn voorrem verschoof zo dat de rem er volledig dicht zat. Pas na het bos kreeg ik in de gaten wat er aan de hand was. Door mn voorrem open te draaien kon ik weer een beetje snelheid maken en terugkeren. Meteen daarna wisselde ik naar mn reservefiets. Maar mijn benen kregen geen rust meer. Mijn hoofd was toen nog in de koers en ik sprong mee met denk ik de goeie groep. Helaas kon ik het tempo niet meer aan. Uitrijden was het enige wat ik nog kon. Met vertrouwen in de ploeg en mijn eigen benen ga ik mij nu richten op de Giro!

Share "Parijs Roubaix(update)" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 74 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...