apr 13, 2279 dagen ago

Parijs Roubaix(update)

Parijs Roubaix(update)

Niki Terpstra heeft de 112de editie van Parijs-Roubaix gewonnen.

De renner van Omega Pharma – Quick-Step sprong weg op zes kilometer van het Velodrome in Roubaix en bekroonde zijn solo met de zege.

Maarten finishte als 51e. Als ploeg reed Belkin een aardige koers. Waarbij Sep Vanmarcke genoegen moest nemen met een 4e plaats.

Gisteren had ik eindelijk weer de benen van MSR. En wat een mooi werk van team Belkin! Alles liep als een trein totdat ik de eerste stenen van het bos raakte. Mijn hendel van mn voorrem verschoof zo dat de rem er volledig dicht zat. Pas na het bos kreeg ik in de gaten wat er aan de hand was. Door mn voorrem open te draaien kon ik weer een beetje snelheid maken en terugkeren. Meteen daarna wisselde ik naar mn reservefiets. Maar mijn benen kregen geen rust meer. Mijn hoofd was toen nog in de koers en ik sprong mee met denk ik de goeie groep. Helaas kon ik het tempo niet meer aan. Uitrijden was het enige wat ik nog kon. Met vertrouwen in de ploeg en mijn eigen benen ga ik mij nu richten op de Giro!

Share "Parijs Roubaix(update)" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...